אלפחורס טעים במיוחד!!

newEmotionIcon_03_56

מומלץ לנסות
אלפחורס טעים במיוחד לכבוד החג!!!!
מתכון קל ושווה!!!
הדבר הכי קשה זה לסגור את למרוח על כל 2 עוגיות ריבת חלב ולסגור
אבל סומכת עליכם שתסתדרו!!!!!
לבריאות!!!!
????? ?????
אלפחורס
מרכיבים:
1 כוס שמן
1 1/2 כוס אבקת סוכר (אפשר גם להשתמש בסוכר רגיל )
8 חלמונים
3 כוסות קמח
3 כוסות קורנפלור
אבקת אפיה
קופסת ריבת חלב (או כל ממרח אחר )
קוקוס
אופן ההכנה :
מערבבים את השמן האבקת סוכר לתערובת חלקה
מוספים את החלמונים ומערבלים כמה דקות
בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, קורנפלור, ואבקת אפייה
ומוספים לקערה הראשונה ומערבבים עד לאיחוד התערובת, קורצים עיגולים
מחממים תנור ל180 מעלות ואופים 9 דקות
עד להזהבה קלה מצננים
ומורחים ריבת חלב באמצע וסוגרים כמו סנדוויץ' ומגלגלים בקוקוס

אני עושה את העוגיות האלה עם קמח כוסמין של נפלאות ויוצא מצוין!!!!
כך שאני לא יודעת איך זה יוצא עם קמח רגיל!!!!
נ.ב. מומלץ לדלל את ריבת החלב עם חלב כדי למרוח את הריבה בקלות על העוגייה עם יש יותר מידי חלב בטעות אפשר לשפוך אותו לכוס !
חג שבעות שמח אשמח שתשתפו איך יצא לכם!!!
ושתשפו מתכונים לכבוד החג!!!!!
לבריאות!!!!
❤❤❤❤❤❤❤
?????

שתפי בווצאפ

עוד בנושא
אני עם בעיה?! אני??
newEmotionIcon_49

בתאל

היי. אל תלמדו ממני. אני סובלת מחברות רזות וחתיכות, שמספיק להן ביסלי בתוך לחם ...
יהיה בסדר. יהיה טוב. זה יעבור.
newEmotionIcon_03_38

לילי

מתי הכל יהיה בסדר כמו שאומרים? כבר שנה אומרים לי יהיה בסדר יהיה טוב זה יעבור ...
חח. שלימות? הצחקתן🙄
newEmotionIcon_33

אוזניות ורודות

זו האהובה שכולן מכירות אותה זאתי היפה שכולן מקנאות בה זו שמדברת זאת שמבינה זא...
Yes !! I did it
חיתוכי-אייקונים-ריבועים_61

שוקו - וניל

עשיתי אתזה, שותפות יקרות 💥 ת'אמת שהיה לי רצון ממש חזק לעשות את זה כבר הרבה זמ...
יקוואל החדש [מדבר לבנות התיכון]
8

אולי אני יקוואל

אני רוצה להתחיל בשאלה נוקבת וקשה: את רואה סרטים? את יושבת עם חברה, לבד, במחשב...
מגששות לאן?!
167192232763a782977221f

העורכת חני

שבוע מבורך!   למה נראה לך שזו דילמה רק שלך ורק בגיל שלך? אני כאן כדי ליי...
מתגעגעת לחברה טובה
18

אסתי

היי כולןןן הייתי רוצה שתתנו לי עצה בתגובות פליזז אז ככה, בזמן האחרון הרגשתי ש...
אני. שבירה.💔
פתק 15

אוזניות ורודות

צריך לשים עליי שלט שכתוב עליו באדום חזק- שביר!! צריך לעטוף אותי במליון עטיפות...
פוסטים חדשים
סתם שאלה
29

🙊🙉🙈

מה הדבר שאתן הכי לא אוהבות שחברות שלכן עושות??
דמויות. 🔥🔥🔥🔥
26

מיכלי

היי. דפדפתי כאן באתר והגעתי לשאלה הזו: לאיזה דמות מהתנ"ך את הכי מתחברת? ...
הפוך.
12

שיר הרס

אתמול נפלה לי חומת ההכחשה. שמונה שעות וחצי עבדתי רצוף. והרגשתי חופשיה.
הטלפון.
8

קלרינט

מסיח. הודף כל שיח. מסימני ימות המשיח.
נקודה שבועית / 15
emotion_icon_31

נקודית

שבוע מצויין! בפרשה שלנו, פרשת קדושים, מופיע הציווי "והדרת פני זקן"....
בעיות שינה
8

קישורית

היושששש רציתי לדעת אם יש פה עוד מישהי שיש לה בעיות שינה. שקשה לה להירדם לא במ...
בינה מלאכותית / עבודת המידות ⚒️
26

מירי העורכת

והאתגר החדש שלנו יעסוק גם הוא בענייני דיומא 🤗ביום השני של פסח התחלנו לספור את...
אני עם בעיה?! אני??
newEmotionIcon_49

בתאל

היי. אל תלמדו ממני. אני סובלת מחברות רזות וחתיכות, שמספיק להן ביסלי בתוך לחם ...

11 תגובות

  1. כמה טיפים מבעלת ניסיון:
    1. את הבצק לרדד בין 2 ניירות אפיה, כך העוגיות יוצאות חלקות ויפות.
    2. למי שרוצה ממש להשקיע- אחרי שסיימת לרדד והורדת כמובן את הנייר אפייה העליון, תפרשי ניילון נצמד על הבצק וכך תקרצי את העיגולים. יוצאות עוגיות עם שוליים מעוגלים ומדויקים. יותר יפה מהחנויות…
    3. להשתמש בקורצן קטן, בקוטר 2-2.5 ס"מ. גג 3. זה הכי יפה והכי טעים..
    4. לאפות בין 6-8 דקות (9 זה יותר מדי), העוגיות צריכות לצאת בהירות ופריכות.
    5. המילוי: הכי אסטטי ויפה (וגם הכי קל) להשתמש בשקית זילוף. עם צנתר עגול ופשוט. מזלפים תלולית של ריבת חלב במרכז העוגיה (לא להתקמצן אבל לא להגזים כדי שלא יזל אחר כך), מחזיקים ביד אחת את העוגיה עם הריבת חלב וביד השניה את העוגיה השניה שאמורה לכסות אותה, ובתנועה סיבובית מהדקים את שתיהן זו לזו, כך שהריבת חלב מתפשטת בצורה עגולה ומדויקת בין שתי העוגיות.
    6. את הקוקוס אני אוהבת לשפוך לתוך תבנית אינגליש קייק ואז לקחת את העוגיה וכמו גלגל פשוט לגלגל אותה לאורך התבנית כך שהיא מקבלת קוסקוס מכל הכיוונים.
    בהצלחה ובתאבוןןן???

    1. הייוש,
      רוצה קינוח גבינה וכרמל מלוח?
      זה המתכון הוא קל ובלי אפיה?

      מצרכים:
      קרם גבינה:
      מיכל שמנת מתוקה 32% או 38% (250 מ”ל)
      2 כפות סוכר
      רבע כוס חלב קר
      3 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל
      3 כפות מלאות גבינה לבנה

      קרמל מלוח עם בייגלה:
      שליש כוס רוטב שמנת בטעם קרמל מלוח
      50 גרם שוקולד לבן
      2 כפות מלאות חלב ממותק מרוכז
      רבע כפית מלח
      לפיזור מעל: 20 גרם בייגלה (20 יחידות של בייגלה רגיל או “שטוחים”)

      אופן ההכנה
      -מקציפים בקערה שמנת מתוקה עם סוכר במשך כחצי דקה (טיפ להקצפה מוצלחת: מומלץ להכניס את השמנת למקפיא 10 דקות לפני ההקצפה). מוסיפים חלב ואינסטנט פודינג וניל וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה. מוסיפים את הגבינה ומערבבים קלות עד לאיחוד חומרים. שומרים במקרר עד להכנת הקרמל המלוח.

      -מניחים בקערית שליש כוס רוטב שמנת בטעם קרמל מלוח ו-50 גרם שוקולד לבן. ממיסים במיקרוגל במשך 30-40 שניות ומערבבים לתערובת חלקה. מוסיפים 2 כפות מלאות חלב מרוכז ורבע כפית מלח ומערבבים.

      -מרסקים 20 יחידות של בייגלה

      -ממלאים כוס הגשה בקרם גבינה עד גובה ¾ מהכוס ומעל שמים 2 כפיות מרוטב הקרמל. מכסים ושומרים במקרר לפחות 3 שעות לפני ההגשה.

      *לפני ההגשה– מפזרים בייגלה טחון (לא מומלץ לפזר את הבייגלה לפני כי אז הוא מתרכך ומאבד את הקראנצ’יות שלו).
      בהצלחה?
      (עם בא לך עוד או שהוא לא מתאים כתבי לי ואני אראה מה עוד יש…)

      1. יאוו תודה!! נראה טוב!!
        תגידי יש אפשרות להכין את החלב הממותק מרוכז? בכל סופר אפשר לקנות?
        חחח סורי על הבורות?

        1. היי, אן לי מושג אך מכינים בבית אז הנה מתכון מגוגל ואפשר לקנות בכול סופר נראה לי…
          מצרכים:
          2 כוסות חלב
          ¾ כוס סוכר
          ¼ כפית אבקת סודה לשתייה

          השימוש בכוס מדידה של 250 מ"ל
          לשים את החלב והסוכר בקלחת או בסיר קטן, לשים על אש בינונית ולהביא לרתיחה (לא לעזוב את הסיר, להישאר להשגיח כדי שהחלב לא ייגלוש).
          לבשל ברתיחה עדינה כחצי שעה, עד שכמות החלב יורדת לחצי והחלב מסמיך מעט. לערבב לעיתים תכופות כדי שלא יווצר קרום והחלב לא יידבק לסיר.
          לכבות את האש ולהוסיף את אבקת הסודה לשתייה, לערבב היטב. להעביר לקערה ולכסות בניילון נצמד שהניילון ייגע ישירות על פני החלב המרוכז (כדי שלא יווצר קרום). אחרי צינון החלב, להעביר לצנצנת אטומה ולשמור במקרר כשבוע או במקפיא כ-3 חודשים.
          בהצלחהההה, תעדכני איך יצא??

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תגיות פופלריות