אלפחורס טעים במיוחד!!

newEmotionIcon_03_56

מומלץ לנסות
אלפחורס טעים במיוחד לכבוד החג!!!!
מתכון קל ושווה!!!
הדבר הכי קשה זה לסגור את למרוח על כל 2 עוגיות ריבת חלב ולסגור
אבל סומכת עליכם שתסתדרו!!!!!
לבריאות!!!!
????? ?????
אלפחורס
מרכיבים:
1 כוס שמן
1 1/2 כוס אבקת סוכר (אפשר גם להשתמש בסוכר רגיל )
8 חלמונים
3 כוסות קמח
3 כוסות קורנפלור
אבקת אפיה
קופסת ריבת חלב (או כל ממרח אחר )
קוקוס
אופן ההכנה :
מערבבים את השמן האבקת סוכר לתערובת חלקה
מוספים את החלמונים ומערבלים כמה דקות
בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, קורנפלור, ואבקת אפייה
ומוספים לקערה הראשונה ומערבבים עד לאיחוד התערובת, קורצים עיגולים
מחממים תנור ל180 מעלות ואופים 9 דקות
עד להזהבה קלה מצננים
ומורחים ריבת חלב באמצע וסוגרים כמו סנדוויץ' ומגלגלים בקוקוס

אני עושה את העוגיות האלה עם קמח כוסמין של נפלאות ויוצא מצוין!!!!
כך שאני לא יודעת איך זה יוצא עם קמח רגיל!!!!
נ.ב. מומלץ לדלל את ריבת החלב עם חלב כדי למרוח את הריבה בקלות על העוגייה עם יש יותר מידי חלב בטעות אפשר לשפוך אותו לכוס !
חג שבעות שמח אשמח שתשתפו איך יצא לכם!!!
ושתשפו מתכונים לכבוד החג!!!!!
לבריאות!!!!
❤❤❤❤❤❤❤
?????

שתפי בווצאפ

עוד בנושא
מישהי חולה עליי
newEmotionIcon_34

דומיה נפשי

תגידי מה אני עושה איתך עכשיו? את מתוסבכת עליי וכואב לי הגב רק מלחשוב שאני אצט...
תתלבשי עליה!
73

אתן

במבית קטנה הציעה לנו בשבוע שעבר: קחו שיר שמישהי כתבה באתר ותכתבו עליו סיפור ק...
הבוחר בנביאים טובים /28
25

מיכלי

יהונתן בן שאול תודו שחיכיתן לדמות הזו… יהונתן אומנם לא דמות מרכזית בתנ&...
תודההה אהובה שלייי
חיתוכי-אייקונים-ריבועים2_54

אחת שאוהבת אותך

לחברה הכי שלי רק רציתי להגיד לך תודה תודה על שאת תמיד שם בשבילי לשמוע ולחזק א...
איך שלא נפרדתי ממך
IMG-20240425-WA0004

שקיעה

אני רוצה לומר לך משהו, אולי גם תשמעי. היית יקרה לי מאוד וגם עכשיו, אחרי שווית...
קשה לייייי
newEmotionIcon_03_38

מאותגרת

המריבה חלפה אבל נגמרה התאווה לדבר וליהנות בצורה רגילה עם שאר החברה בא לי לדבר...
מחפשת מקום לצאת לטיול? כנסי לכאן!
28

לב סגול💜

היוש חברות שמתי לב שהרבה בנות מחפשות מקומות לצאת לטייל וכל פעם מחדש שוברות את...
עוד לא קפצתי למים
newEmotionIcon_03_50

דומיה נפשי

אבא תראה ת'צדיקה הזאת! שבדור החשוך של השקר, היא זרקה פאה בשווי חמש עשרה אלף!!...
פוסטים חדשים
מישהי חולה עליי
newEmotionIcon_34

דומיה נפשי

תגידי מה אני עושה איתך עכשיו? את מתוסבכת עליי וכואב לי הגב רק מלחשוב שאני אצט...
תתלבשי עליה!
73

אתן

במבית קטנה הציעה לנו בשבוע שעבר: קחו שיר שמישהי כתבה באתר ותכתבו עליו סיפור ק...
הבוחר בנביאים טובים /28
25

מיכלי

יהונתן בן שאול תודו שחיכיתן לדמות הזו… יהונתן אומנם לא דמות מרכזית בתנ&...
לכי לעזאזל
newEmotionIcon_03_42

נור

אחת העבודות בבית המקדש הייתה לשלוח שעיר – עז אל העזאזל ולהרוג אותו שם. ...
מוזיקה זה החיים!
newEmotionIcon_45

קישורית

איזה שירים עושים לך טוב? שקטים, מקפיצים או אפילו רק ניגונים. לי לדוגמא עושה ט...
פליזז תענו
icon_03

ילדה עם הרבה שאלות

בתקופה האחרונה (חודש חודשיים כזה..) כל הזמן וכימעט כל היום אני מרגישה שאני לא...
אני אובדת עצות בבקשה תגיבו לי!!!
21

כלשהי

היי יש לי חברה בכיתה שממש קשה לי איתה. היא נדבקת אליי בקטע חונק וממש נדחפת. ה...
ניגודית
60

NANA

חברתי אני אוהבת אותך ורוצה להיות חברה שלך אבל זה קשה קשה לי לשמוע מה את עוברת...

11 תגובות

  1. כמה טיפים מבעלת ניסיון:
    1. את הבצק לרדד בין 2 ניירות אפיה, כך העוגיות יוצאות חלקות ויפות.
    2. למי שרוצה ממש להשקיע- אחרי שסיימת לרדד והורדת כמובן את הנייר אפייה העליון, תפרשי ניילון נצמד על הבצק וכך תקרצי את העיגולים. יוצאות עוגיות עם שוליים מעוגלים ומדויקים. יותר יפה מהחנויות…
    3. להשתמש בקורצן קטן, בקוטר 2-2.5 ס"מ. גג 3. זה הכי יפה והכי טעים..
    4. לאפות בין 6-8 דקות (9 זה יותר מדי), העוגיות צריכות לצאת בהירות ופריכות.
    5. המילוי: הכי אסטטי ויפה (וגם הכי קל) להשתמש בשקית זילוף. עם צנתר עגול ופשוט. מזלפים תלולית של ריבת חלב במרכז העוגיה (לא להתקמצן אבל לא להגזים כדי שלא יזל אחר כך), מחזיקים ביד אחת את העוגיה עם הריבת חלב וביד השניה את העוגיה השניה שאמורה לכסות אותה, ובתנועה סיבובית מהדקים את שתיהן זו לזו, כך שהריבת חלב מתפשטת בצורה עגולה ומדויקת בין שתי העוגיות.
    6. את הקוקוס אני אוהבת לשפוך לתוך תבנית אינגליש קייק ואז לקחת את העוגיה וכמו גלגל פשוט לגלגל אותה לאורך התבנית כך שהיא מקבלת קוסקוס מכל הכיוונים.
    בהצלחה ובתאבוןןן???

    1. הייוש,
      רוצה קינוח גבינה וכרמל מלוח?
      זה המתכון הוא קל ובלי אפיה?

      מצרכים:
      קרם גבינה:
      מיכל שמנת מתוקה 32% או 38% (250 מ”ל)
      2 כפות סוכר
      רבע כוס חלב קר
      3 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל
      3 כפות מלאות גבינה לבנה

      קרמל מלוח עם בייגלה:
      שליש כוס רוטב שמנת בטעם קרמל מלוח
      50 גרם שוקולד לבן
      2 כפות מלאות חלב ממותק מרוכז
      רבע כפית מלח
      לפיזור מעל: 20 גרם בייגלה (20 יחידות של בייגלה רגיל או “שטוחים”)

      אופן ההכנה
      -מקציפים בקערה שמנת מתוקה עם סוכר במשך כחצי דקה (טיפ להקצפה מוצלחת: מומלץ להכניס את השמנת למקפיא 10 דקות לפני ההקצפה). מוסיפים חלב ואינסטנט פודינג וניל וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה. מוסיפים את הגבינה ומערבבים קלות עד לאיחוד חומרים. שומרים במקרר עד להכנת הקרמל המלוח.

      -מניחים בקערית שליש כוס רוטב שמנת בטעם קרמל מלוח ו-50 גרם שוקולד לבן. ממיסים במיקרוגל במשך 30-40 שניות ומערבבים לתערובת חלקה. מוסיפים 2 כפות מלאות חלב מרוכז ורבע כפית מלח ומערבבים.

      -מרסקים 20 יחידות של בייגלה

      -ממלאים כוס הגשה בקרם גבינה עד גובה ¾ מהכוס ומעל שמים 2 כפיות מרוטב הקרמל. מכסים ושומרים במקרר לפחות 3 שעות לפני ההגשה.

      *לפני ההגשה– מפזרים בייגלה טחון (לא מומלץ לפזר את הבייגלה לפני כי אז הוא מתרכך ומאבד את הקראנצ’יות שלו).
      בהצלחה?
      (עם בא לך עוד או שהוא לא מתאים כתבי לי ואני אראה מה עוד יש…)

      1. יאוו תודה!! נראה טוב!!
        תגידי יש אפשרות להכין את החלב הממותק מרוכז? בכל סופר אפשר לקנות?
        חחח סורי על הבורות?

        1. היי, אן לי מושג אך מכינים בבית אז הנה מתכון מגוגל ואפשר לקנות בכול סופר נראה לי…
          מצרכים:
          2 כוסות חלב
          ¾ כוס סוכר
          ¼ כפית אבקת סודה לשתייה

          השימוש בכוס מדידה של 250 מ"ל
          לשים את החלב והסוכר בקלחת או בסיר קטן, לשים על אש בינונית ולהביא לרתיחה (לא לעזוב את הסיר, להישאר להשגיח כדי שהחלב לא ייגלוש).
          לבשל ברתיחה עדינה כחצי שעה, עד שכמות החלב יורדת לחצי והחלב מסמיך מעט. לערבב לעיתים תכופות כדי שלא יווצר קרום והחלב לא יידבק לסיר.
          לכבות את האש ולהוסיף את אבקת הסודה לשתייה, לערבב היטב. להעביר לקערה ולכסות בניילון נצמד שהניילון ייגע ישירות על פני החלב המרוכז (כדי שלא יווצר קרום). אחרי צינון החלב, להעביר לצנצנת אטומה ולשמור במקרר כשבוע או במקפיא כ-3 חודשים.
          בהצלחהההה, תעדכני איך יצא??

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תגיות פופלריות