מתכון קצר וקליל לחובבות שוקולד:)
את חייבת להכין משהו טעים לחברות שמגיעות עוד שעה? או לאח/ות הנשוי/אה שבדרך? או לדודה חשובה שהחליטה לקפוץ לביקור? או שסתם בא לך לנשנש משהו טעים? מעולה!
קחי 150 גר' שוקולד (איזה שבא לך..) ותמיסי ביחד עם כף שמן
שפכי לסיר 3 כוסות קורנפלקס ותערבבי טוב טוב.
קחי מנג'טים קטנים (מידה 2 או 3), תפרסי על השיש, תכניסי לכל מנג'ט כמות מכובדת ותכניסי למקפיא לקצת זמן.
תוציאי (אפשר להמיס עוד קצת שוקולד {מסוג אחר ולא הטעם שהשתמשת בו} בתוך שקית בקערה עם מים חמים ולזלף מעל כל מנג'ט)
ותהני?
לבריאות ובהנאה!
שותפות בדרך הוא בית חב"ד הראשון ברשת לבנות תיכון חרדיות. האתר מציע באהבה עזרה אנונימית בכל נושא, תכנים איכותיים ומעניינים ופלטפורמה כיפית להעלאת פוסטים משלך.
28 תגובות
אוייייי! נשמע תואוווווווובבבב!
אהבתי את ה'לבריאות' בסוף
לייק?
הלוואי וזה *באמתת* היה לבריאות?
לכו תדעו, אוולי עוד כמה שנים יגלו שהשוקולד הא בעצם בריא ולא משמין????
חנקת אותי סופית הערה???
יאמי!
תודה רבה על המתכון!
חח מכירה אנחנו עושיםם את זה המון אבל תודה!
כן זה טעיםםם (אפשר גם פיצפוצי אורז)
ומה עושים שאין קורנפלקס בבית?
נתקעים?
אפשר פצפוצי אורז
אפשר לטחון ביגלה
אפשר אולי גם ביסקוויטים
מה שיש בארון נראלי
לא, לא תכינו חומרים חכו לחברות ותכינו ביחד??
להתסערר
יואווו.
אהבתי.
מגניב, אני ינסה לנסות את זה חח
חח נחשוב אם להכין?
תודה!
טינינייניי ?
איזה כיף המתכון!!!!
אני יודעת שזה נורא קל ואני ממש אוהבת לאכול את זה אצל חברו אבל לא היה לי שמץ איך להכין את זה בעצמי אז תודה!!?
ממש נשמע טוב, הייתי רוצה חוות דעת על התיכון בקריית גת של תפארת חיה, מה הסגנון של הבנות והמורות מה לגבי אווירה בתיכון, מה לגבי הבגרויות..?
איך זה קשור?לפוסט?
בכל מקרה סמינר פצצה עשיתי שם מבחן התקבלתי ולא הלכתי…..רוצה סיבה?
רמה לימודית גבוהה מידי [אמור להיות מחמאה…]
לא רציתי ללכת כי הם מלחיצים שם מידי בקטע הלימודי….
מתאים לבנות החרוצות בכיתה…וכמובן למי שהיא משתדלת ומצליחה הצלחות…
ועוד דבר המתכון שלך ממש יפה!!
מההה? אני בשוק בקרית זה הכי לא רק לחרוצות ממש ממש לאא.. את אולי מתכוונת לאחד לאחד הסמינרים לא של חב"ד התיכון של חב"ד הוא הכי לא מלחיץ בכתה הלימודי..
הנה קישור על פוסט שהעלו על הבית ספר
https://shutafotbaderech.co.il/Study/%D7%AA%D7%A4%D7%90%D7%A8%D7%AA-%D7%97%D7%99%D7%94/
תקראיי ממש שווה לבוא מחכות לךך
יש כאלה שמוסיפים לשוקולד כמה כפות חמאת בטונים… זה עוד טאצ' מעניין
תודה על המתכון!?
נשמע טעיםם
אולי אני אכין בהזדמנות
תודה!
אה ווואיי טעים
אני עושה את זה לפעמים…
והמלצה- עדיף שוקולד חלבב
משפר בהרבה ת'טעם!
יאוווווווו החזרת אותי לילדות כשהייתי קטנה ויפה
אני הולכת להכין את זה
מעניין מה אמא שלי תגיד?
חזקק
יוצא טעים?
אלוף אלוף
איישם מתישהו
יאמיי אני מכינה אתזה מלאא.
אני מוסיפה גם חמאת בוטנים או חלווה או ברייס.
טעים ביותררר
אויי את חמודה!?
תודה על המתכון
היי חברות!
תודה על כל ההארות?
שמחתי לעזור:)
זה טעיםם ואנחנו תמיד מכינים מומלץ להוסיף חמאת בוטנים זה מוסיף המוןן
על בסיס הפוסט הזה אפשר לשדרג:
בכמות של השוקולד אפשר להמיר או להוסיף:
טחינה
חמאת בוטנים
שקדיה
קצת קקאו -לצבע חום בהיר
דבש-עושה קראנציות
חוץ מהקרונפלקס או פיצפוצי אורז אפשר להוסיף קוביות קטנות של שוקולד בסוג אחר או פאקנים קטנים.ואז אוכלים 2 דברים טעימים בביס אחד.
אפשר לשטוח בתבנית אלומניום ולעשות ציפוי:
להמיס ממרח(חמאת בוטנים/שוקולד וכו) ולשפוך בצורה אחידה.
לזגזג מעל ממרח אחר בפסים או אלכסונים.
להגשה אפשר לחתוך בצורת מעויינים שזה מוסיף יופי עיצובי.
חותכים לשורות ועושים אלכסונים מפינה התבנית לפינה שניה.
וואוווי תודה לך.
בדיוק חיפשתי מה להכין. ידעתי שכאן יש מתכונים, תודה הצלת אותי!
אגב, יצאה טעים.
בנות דודות שלי אהבו חיחי…
באמת טעים מממ…