קרמבו. אהאה (אנחה קורעת לבבות) נחתת🥹
מה את יותר אוהבת לאכול קודם את הקרם או את ה'בו' (כאילו הבו זה העוגייה?🤔)
וחשבת פעם למה קוראים לקרמבו קרמבו?🤨
כי קרם, בו לא?😜 (חשבתי על זה לגמרי לבדי כך שתעריכו😸)
ובואי והחכים אותך שהקרמבו הומצא בדנמרק🫠- (האימוגי הזה מזכיר לי קרמבו משום מה חחח)
וישראל היא צרכנית הקרמבו הגדולה בעלום 😲😳
הקרמבו שאנו מכירות הוא שונה מן לגמריי מהקרמבו מהמקורי..
ידעת שהקרמבו באירופה עשוי משכבות שמנת ושוקולד משובחח 😵💫🤤
נו החכמת?
את האמת!!😁
שותפות בדרך הוא בית חב"ד הראשון ברשת לבנות תיכון חרדיות. האתר מציע באהבה עזרה אנונימית בכל נושא, תכנים איכותיים ומעניינים ופלטפורמה כיפית להעלאת פוסטים משלך.
34 תגובות
אז ככוששש::
אני קודם כל אוכלת את כל השכבה של השוקולד ואז זורקת את כל הקצפת ואוכל תעוגיהההההה
יאוו לרגע נבהלתי שאת זורקת את העוגייה!! 🥹
(ואילו כן היית זורקת זה היה עצוב נורא כי מה שווה קרמבו ללא "הבו הלא כן??)
החכמתי החכמתי😅
וקרם, בו- באנה את חכמהה
כן כן בהחלט אני חכמה ורואיה לערכתך 🤤😜
ושמחה שהוכתמת 😁🤓
יאא! מגניבב! קרמבו- מאכל אהובי😋
נכוןן אחד הטעימים, צודקת בהחלט!!🤤
🤩😋
את האמת, שכן…
ואם שמת '1' אני מבינה שיבואו אחרי הקרמבו עוד… אז תצליחי!
ותמשיכי! את טובה.
כן בעז"ה אני עושה כמה כאלה:)
ותודה מותק💚
כן😅
🤩😁
ואהההההההההההההה
ירוקת עיניים, מתההההה על הבלוג שלך!
הוא כזה קליל וזורם, שפשוט כיף לקרוא אותו!
וכן, החכמתי – קצת – אבל….
ואוו אהבתי💕
לייק👍
נ.ב. לא מצאתי במבה אדומה, אז שמתי פופקורן✌️😜
יאיי תודה לך שמחה שאהבת:)
"וכן, החכמתי – קצת – אבל…."
מממ מה זה אומר? 😅
נ.ב
זה בסדר גמור מבחינתי🥹
אין עלייך ירוקונת😂😍
החכמתי החכמתי אבל גם התאכזבתייי,
הייתה בטוחה שהקרמבו הוא המצאה שלנו איזה ביאוססס😢
תודהה את חמודה!!💚
אבלל המצאנו עוד מלא דברים שווים ככה שזה מתקזז אל תדאגי!!😁
את מסוג האנשים האלה
שצריך לשכפל
חחח מה?😅
החכמתייי
ואגב שאני אוכלת את הקצפת והשוקולד בייחד ואזז את העוגיה (הכי טעימהה)
ובגלל שאין בח"ול קרמבואים כשרים ניסינו פעם אחת להכין תוצרת בית…. יצא טעיםם ודומהה אבל היה חסר לי העוגיהה
אין עלייך ירוקהה תמשיכיי
ואיי איך מכינים קרמבו לבד?
לא קשה?
האמת אני כ"כ גרוע בענייני מטבח ככה שאפילו כדורי שוקלד יהיה לי קשה להכין (כמובן שטיפונת הגזמתי..)🤦♀️
ותודהה שמחתני💚😊
😍🤗🙃
*קרמבו*🌰
שלב1️⃣הכנת העוגיות🍪
מעבדים במעבד מזון:
¼1 כוס קמח🍚
1 כפית אבקת אפייה🥄
¼ כוס סוכר🍭
100 גרם חמאה🧈
מוסיפים:
3 חלמונים🥚💛
ומעבדים לבצק אחיד ולא דביק.
מרדדים, וקורצים לעיגולים🟡
אפייה 10-15 דקות ב180 מעלות⏱️
שלב 2️⃣ הקצף🧁
בסיר קטן מביאים לרתיחה:
½ כוס מים🫗
¼ 1 כוס סוכר🍭
ומבשלים במשך 7 דקות🫕
מקציפים במהירות גבוהה במשך שתי דקות:
3 חלבונים🥚🤍
מוזגים את הסירופ לקצף תוך כדי הקצפה, וממשיכים להקציף 10 דקות.
מוסיפים תמצית וניל🍬
ומקציפים כמה שניות
מזלפים על כל עוגייה
מקפיאים במשך 20 דקות🥶
שלב 3️⃣ הציפוי🍯
🍬ציפוי שוקולד
ממיסים בסיר כפול על אדים/במיקרוגל:
300 גרם שוקולד מריר🍫
מוסיפים ומערבבים:
2 כפות שמן קנולה🍾
מעבירים לכלי עמוק וצר ומצננים.🧉
🍬ציפוי לוטוס
מחממים במיקרוגל:
צנצנת ממרח לוטוס,🍯
עם כפית שמן קנולה🍾
מעבירים לכלי צר ועמוק.🧉
מחזיקים בעוגייה שבקרמבו וטובלים.
מחזירים למקפיא ל5 דקות להתקשות הציפוי ושומרים במקרר ומגישים קר.
חחחח מסובך לי מידיי😂
אבל תודה שהשקעת בשביליי🥹
חחח בכיףףף. ותנסיי, אפילו עם מישהו😉
ירוקת עיניים!!!
את עושה היסטוריה 🙂
יאו אהבתי את השם שלך ורודת עיניים
חמוד יותר חחח😅😜
מאדדד החכמתייי חחח
האמת שאני ממש לא אוהבת קרמבו עד שנה אח"כ שמגיע החורף ואז נפשי כמהה לאיזה קרמבו או שניים..
חח
😅😂😎
ירוקהההה
מחורפנת אחתתת🤣
מתה על הלוגו שלך
חחח לבבבונת
יו אר חמודה💚
ירוקת העיינים החכמת אותנו מאווד- אחת הגאונות שאני לא מכירה..-:)
מה היינו עושים בלעדייך? (כנראה שלא היינו קולטות למה קוראים לקרמבו – קרמבו..:)
תמשיכי אלופהה
תודה כיף לקורא..
את מותק!💚
ואכן בהחלט נס שאני פה רק מלחשוב שלא הייתן יודעות על "קרם בו" עולה בי צמרמורת
אהאהאהאואה (צחוק ליצני🤡)
נ.ב
הייתי חייבת לתקוע את הצחוקק הוא המצאה חדשה שליי 🤩😜
אני אוכלת רק את העוגיה..
חחחח כן יש כאלה🫠🤗
זה נקרא מוסיף ידע מוסיף מכאוב
מזההההה למה אנחנו אוכלים כול ימנו קרמבו מזויף עשוי מקצפת צימחית מלאה בחומרים מגעילים עם עוגיה יבשה בעוד הקרמבו האמיתי הוא משכבות שמנת ושוקולד??????????
אין כול הילדות שלי נהרסה
אגב וואי פיצחת לי את השם קרמבו- גאונהההה
אה, ועוד פרט קריטי- אני תומכת באופן כללי רק בקרמבו מוקה!
קרמבו מוקה לנצח_#
נכון אני גם הייתי בשוקק זה אחד העצובים
סליחה שהרסתי לך ילדות יפה ותמימהה 😭🤦♀️
לאאא הקרמבו האמיתי (כלומר הקרמבו הישראלי כמובן..) זה אך ורק ונילל קצפי ודוחהה אבל טעיםם
כל השאר הם זיוףףףף😎