הידעת?..🤔#1

ירוקת עיניים

קרמבו. אהאה (אנחה קורעת לבבות) נחתת🥹
מה את יותר אוהבת לאכול קודם את הקרם או את ה'בו' (כאילו הבו זה העוגייה?🤔)
וחשבת פעם למה קוראים לקרמבו קרמבו?🤨
כי קרם, בו לא?😜 (חשבתי על זה לגמרי לבדי כך שתעריכו😸)

ובואי והחכים אותך שהקרמבו הומצא בדנמרק🫠- (האימוגי הזה מזכיר לי קרמבו משום מה חחח)
וישראל היא צרכנית הקרמבו הגדולה בעלום 😲😳
הקרמבו שאנו מכירות הוא שונה מן לגמריי מהקרמבו מהמקורי..
ידעת שהקרמבו באירופה עשוי משכבות שמנת ושוקולד משובחח 😵‍💫🤤

נו החכמת?
את האמת!!😁

שתפי בווצאפ

עוד בנושא
יומן 5#- זהירותת יש בפנים פצצהה💣💣
77

קציצה שרופה

לפני שבוע אחיות שלי👩🏼‍🤝‍👩🏼 ואח שלי🧑🏻 טסו🛫 לארץ🛬 עצוב😥 מאוד😪 מאוד😭 מאוד😭😭😭😭😭😭 ...
מיומנה של ג'ינג'ית 26#
icon_set_3_05

מושקי הג'ינג'ית 🤪

עמדנו מחוץ לבית 🏠 נרגשים ומחכים לאוטו שיבוא 🚌 חבורת ילדים 🧒🏻🧒🏻 ודודה אחת 👠 נד...
למה זה כל כך מסובך?
87

העורכת חני

שבוע טוב! כבר מזמן אמרו לי חברותיי העורכות המסורות: "חני, זה נראה לפי כמ...
אני רוצה להיות אדם 👩🏻‍🦰
48

פסטו

אני רוצה להיות משהו לעצמי ולעולם מוגדרת בסולם לשאוף קדימה, כמו כולם לא עוד אח...
אם יש לך ביטחון כמוני-
בלון

S

חייבת לשתף אתכן במשהו חמוד שקרה לי, ונכנס לי עמוק ללב, הצחיק אותי וריגש מאוד....
מיומנה של ג'ינג'ית 25#
פרח

מושקי הג'ינג'ית 🤪

ישבתי בכסאי 🪑 כשריח נהדר עלה באפי 👃🏻 עקבתי מוקסמת אחר הריח 🤤 ומה ראיתי בתנור?...
כסף, כסף, כסף
72

אני

פעם חשבתי שהמשפט: כסף לא פותר בעיות הוא משפט לא נכון. נולדתי למשפחה עם הרבה כ...
4:27 ואת.
עט

I'M

רציתי, בטח רציתי לשלוח לך הודעה. היו לי כל כך הרבה מילים להגיד, דמעות לבכות, ...
פוסטים חדשים
יומן 5#- זהירותת יש בפנים פצצהה💣💣
77

קציצה שרופה

לפני שבוע אחיות שלי👩🏼‍🤝‍👩🏼 ואח שלי🧑🏻 טסו🛫 לארץ🛬 עצוב😥 מאוד😪 מאוד😭 מאוד😭😭😭😭😭😭 ...
הייתי רוצה חיבוק #2
8

עדשית

חור בעץ = חור בלב. פעם ישבנו אני וחברתי לעשות לעצמינו בדיקה קטנה כדי לדעת על ...
אוף למה הבלבול כל כך נורא
newEmotionIcon_05

סתם עוד מישהיא

למה אני למרות שאני יודעת שזה לא בסדר ולא טוב אני ממשיכה לעשות אותו? וזה בלי ש...
מה עדיף????
167192211963a781c75038d

לא בטוחה

אז תקשיבו לדעתכן יותר טוב להיות מישהי שמגיעה ממשפחה חסידית ושומרת על הכל וכל ...
סקר אהבה
emotion_icon_31

S

אפשר קצת להרגיש חפרנית ?? (לרוב אני טאקטית😉) 1.יש אדם בעולם שאת מרגישה כלפיו ...
שאלה הזויה...
21

לא מזדהה.. בושות

יש כאן מישהי שהגיבה לעצמה על פוסט? בשם אחר, כאילו היא מישהי שאהבה אותו…...
בואו ילדים, נספר פה סיפורים📖🎶/19
icon_set_3_42

AGK

סיפור חסידי📖 מקורב שאל את הרבי ביחידות, איך הרבי עונה לכל אחד כפי עניינו בכ&q...
Something to think about4
נורה

#31#

חוסר הידיעה קשה יותר מהידיעה עצמה. גם כשהיא שלילית.

34 תגובות

  1. אז ככוששש::
    אני קודם כל אוכלת את כל השכבה של השוקולד ואז זורקת את כל הקצפת ואוכל תעוגיהההההה

    1. יאוו לרגע נבהלתי שאת זורקת את העוגייה!! 🥹
      (ואילו כן היית זורקת זה היה עצוב נורא כי מה שווה קרמבו ללא "הבו הלא כן??)

  2. את האמת, שכן…
    ואם שמת '1' אני מבינה שיבואו אחרי הקרמבו עוד… אז תצליחי!
    ותמשיכי! את טובה.

  3. ואהההההההההההההה
    ירוקת עיניים, מתההההה על הבלוג שלך!
    הוא כזה קליל וזורם, שפשוט כיף לקרוא אותו!
    וכן, החכמתי – קצת – אבל….
    ואוו אהבתי💕
    לייק👍

    נ.ב. לא מצאתי במבה אדומה, אז שמתי פופקורן✌️😜

    1. יאיי תודה לך שמחה שאהבת:)
      "וכן, החכמתי – קצת – אבל…."
      מממ מה זה אומר? 😅

      נ.ב
      זה בסדר גמור מבחינתי🥹

  4. אין עלייך ירוקונת😂😍
    החכמתי החכמתי אבל גם התאכזבתייי,
    הייתה בטוחה שהקרמבו הוא המצאה שלנו איזה ביאוססס😢

  5. החכמתייי
    ואגב שאני אוכלת את הקצפת והשוקולד בייחד ואזז את העוגיה (הכי טעימהה)
    ובגלל שאין בח"ול קרמבואים כשרים ניסינו פעם אחת להכין תוצרת בית…. יצא טעיםם ודומהה אבל היה חסר לי העוגיהה
    אין עלייך ירוקהה תמשיכיי

    1. ואיי איך מכינים קרמבו לבד?
      לא קשה?
      האמת אני כ"כ גרוע בענייני מטבח ככה שאפילו כדורי שוקלד יהיה לי קשה להכין (כמובן שטיפונת הגזמתי..)🤦‍♀️

      ותודהה שמחתני💚😊

      1. 😍🤗🙃

        *קרמבו*🌰

        שלב1️⃣הכנת העוגיות🍪

        מעבדים במעבד מזון:
        ¼1 כוס קמח🍚
        1 כפית אבקת אפייה🥄
        ¼ כוס סוכר🍭
        100 גרם חמאה🧈

        מוסיפים:
        3 חלמונים🥚💛

        ומעבדים לבצק אחיד ולא דביק.

        מרדדים, וקורצים לעיגולים🟡

        אפייה 10-15 דקות ב180 מעלות⏱️

        שלב 2️⃣ הקצף🧁
        בסיר קטן מביאים לרתיחה:
        ½ כוס מים🫗
        ¼ 1 כוס סוכר🍭

        ומבשלים במשך 7 דקות🫕

        מקציפים במהירות גבוהה במשך שתי דקות:
        3 חלבונים🥚🤍

        מוזגים את הסירופ לקצף תוך כדי הקצפה, וממשיכים להקציף 10 דקות.

        מוסיפים תמצית וניל🍬
        ומקציפים כמה שניות

        מזלפים על כל עוגייה

        מקפיאים במשך 20 דקות🥶

        שלב 3️⃣ הציפוי🍯

        🍬ציפוי שוקולד
        ממיסים בסיר כפול על אדים/במיקרוגל:
        300 גרם שוקולד מריר🍫

        מוסיפים ומערבבים:
        2 כפות שמן קנולה🍾

        מעבירים לכלי עמוק וצר ומצננים.🧉

        🍬ציפוי לוטוס

        מחממים במיקרוגל:
        צנצנת ממרח לוטוס,🍯
        עם כפית שמן קנולה🍾

        מעבירים לכלי צר ועמוק.🧉

        מחזיקים בעוגייה שבקרמבו וטובלים.

        מחזירים למקפיא ל5 דקות להתקשות הציפוי ושומרים במקרר ומגישים קר.

  6. מאדדד החכמתייי חחח
    האמת שאני ממש לא אוהבת קרמבו עד שנה אח"כ שמגיע החורף ואז נפשי כמהה לאיזה קרמבו או שניים..
    חח

  7. ירוקת העיינים החכמת אותנו מאווד- אחת הגאונות שאני לא מכירה..-:)
    מה היינו עושים בלעדייך? (כנראה שלא היינו קולטות למה קוראים לקרמבו – קרמבו..:)
    תמשיכי אלופהה

    1. תודה כיף לקורא..
      את מותק!💚

      ואכן בהחלט נס שאני פה רק מלחשוב שלא הייתן יודעות על "קרם בו" עולה בי צמרמורת
      אהאהאהאואה (צחוק ליצני🤡)

      נ.ב
      הייתי חייבת לתקוע את הצחוקק הוא המצאה חדשה שליי 🤩😜

  8. זה נקרא מוסיף ידע מוסיף מכאוב
    מזההההה למה אנחנו אוכלים כול ימנו קרמבו מזויף עשוי מקצפת צימחית מלאה בחומרים מגעילים עם עוגיה יבשה בעוד הקרמבו האמיתי הוא משכבות שמנת ושוקולד??????????
    אין כול הילדות שלי נהרסה
    אגב וואי פיצחת לי את השם קרמבו- גאונהההה
    אה, ועוד פרט קריטי- אני תומכת באופן כללי רק בקרמבו מוקה!
    קרמבו מוקה לנצח_#

    1. נכון אני גם הייתי בשוקק זה אחד העצובים
      סליחה שהרסתי לך ילדות יפה ותמימהה 😭🤦‍♀️

      לאאא הקרמבו האמיתי (כלומר הקרמבו הישראלי כמובן..) זה אך ורק ונילל קצפי ודוחהה אבל טעיםם
      כל השאר הם זיוףףףף😎

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תגיות פופלריות