כל הרגשות שבלבי מתערבבים עם אלפי מחשבות ומרוב שקשוקים הסחרחורת חוגגת ואני מאבדת הכרה (לא באמת, אל תדאגו) אבל אני באמת מאבדת הכרה של הכרת הטוב..
ואז אני אומרת לעצמי רגע, תעשי שניה פסק זמן (חלבי) ותבדקי מה נכנס למילקשייק הגדול הזה, איך הגעת לסערת רגשות הזו. ואז אני נזכרת אה כן, קיבלתי מנה גדושה של ביקורת, חצי מנה כישלון, כאב ראש אחד גדול, 2 קילו עליה במשקל וחצי מבט חמוץ (מתוק?) מהשכנה.
אז מה עושים עם כל בלאגן הזה? מוסיפים קצת סוכר של אמונה שהכל לטוב ולטובתי ובולעים..
ואתן יודעות מה? דווקא יצא טעים!
אז הנה לכן המתכון, לבריאות!
רכיבים:
1 כוס אוכמניות קפואות
חצי כוס תות שדה קפוא
(את שני הפירות הללו ניתן לרכוש בגידול מיוחד ללא חרקים מחברת "בודק")
חצי כוס שקדים ללא קליפה, אפשר גם סוגי אגוזים שונים כמו פקאן או אגוזי מלך, רק שמנה לב שהאגוזי מלך מרים יותר.
3-4 כפות ממרח שקדים
1-2 בננות גדולות
חצי כפית תמצית וניל (לא חובה)
1 כוס חלב, חלב סויה או מים.
אופן ההכנה: טוחנים טוב טוב את כל הרכיבים יחד בשייקר ושותים בכוס גדולה עם קש.
*נכון שהמצרכים במתכון קצת יקרים אבל גם הגוף שלנו נורא יקר לא?
אגוזים על פי החסידות – באגוזים רואים דבר מעניין – דווקא ע"י שבירת קליפת האגוז מתגלה הפרי הנמצא בתוכו.
כשהנשמה האלוקית יורדת לעולם היא מתכסה בתוך הנפש הבהמית עד שיכול להיווצר מצב שהיא תהיה בהעלם ולא יראו אותה, כמו הפרי הנמצא בתוך קליפת האגוז.
איך מגלים את הנפש האלוקית? איך שוברים את הקליפה של הנפש הבהמית המסתירה על הנפש האלוקית?
על ידי 'אתכפיא'- כפיית הרצונות והתאוות של הנפש הבהמית.
על-ידי שבירת הנפש הבהמית מתגלה ה'אור הגנוז' שבנפש האלוקית.
שותפות בדרך הוא בית חב"ד הראשון ברשת לבנות תיכון חרדיות. האתר מציע באהבה עזרה אנונימית בכל נושא, תכנים איכותיים ומעניינים ופלטפורמה כיפית להעלאת פוסטים משלך.
3 תגובות
זה היה טוב!!! לא שאני הולכת להכין את המילקשייק הזה מתישהו…(אסור לי לאכול חלבי) אבל התוספת החסידית הייתה לגמרי במקום!
אהבתי!!?
ממש ממש מתוק!