עוגת שמרים ללא חומרים משמרים! בעצם לא…
לפרק הקודם
הייי לכולם ושלום, שלום לכן!
היום אתן לכן מתכון מטורף לעוגת שמרים
שנתנה לי אתו אחרי פנטוזים רבים שפית מס' 2 בתחום
(אמממ גם היא מס' אחת אבל כדי שתבדילו בין השפיות שלי…) ואם לומר את האמת הכנתי אותו רק פעם אחת אבל יצא לי טעים ברמות לא כמו שיצא לה אבל קרוב וזה הכייי חשוב…
סורי אם ייצא (בעתיד) מבולגן (יעני מה שאני רושמת) תבינו שזה הסדר שלי, מוזמנות לשאול בכיף אם משהוא שרשמתי לא היה מובן…
אז למתכוננו הנחמד:
מניסיוני הקטנצ'יק תתחילו להכין בבוקר כי גם היא אמרה לי שזה לוקח לה יום שלם רק בגלל ההתפחה (אני לא הקשבתי ונאלצתי להימרח על זה יומיים וכו', קיצר מעפן.)
לבצק:
ללוש במיקסר לא פחות מ-10 דק'!
(לא ידעתי למה ככה היא אמרה ואם היא הדגישה אז זה ממש חשוב)
*
אוקי, עכשיו (it's now-)(אהה איך אני באנגלית?!)
לקחת את הבצקוש ולשים אותו בקערה, אני אוהבת למרוח לפני את הקערה בשמן (זית) ואז שמה את הבצק ללוש אותו ולהניח אותו להתפחה ואז ללוש 3 פעמים מהרגע שהוצאתם מהמיקסר
(ללוש, *להתפיח, ללוש, *להתפיח, ללוש, *להתפיח, ללוש,) קיצר להתפיח שלוש פעמים.
עכשיו לחלק את הבצק לחמישה חלקים.
*
ועכשיו יש 2 אפשרויות למילוי (חח כמובן שיש יותר כיד הדימיון הטוב אבל זה מה שאני מביאה…)
*לשים (מלאאאא!) ממרח שוקולד (צ'וקוטה הכי מומלץ או ממרח פסק זמן)
*להכין תערובת:
לערבב הכל הדק היטב היטב הדק מפני שכו'
ועכשיו לרדד את הבצק לאיזה עובי שאתן רוצות (עדיף דק).
למרוח שמן (זית) עם מברשת כדי שהאבקה תידבק אז אם אתן עושות עם ממרח לא צריך שמן, אחרי שמורחים אז לשים עוד שמן.
לחתוך את הבצק לחצי ואז לגלגל את הבצק מהמקום של החיתוך,
להבריג את שתי הרצועות יעני לסובב את שניהם סביב אחד לשני (חח סיבכתי/הברגתי…)
לשים בתוך תבנית אינגליש קייק עם נייר אפיה לכסות את הבצק עם שקית הקפאה ולהתפיח שוב. אחרי שתפחו העוגות למרוח עליהם ביצה ולפזר שומשום.
להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות על מצב טורבו.
העוגות מוכנות כאשר הן שזופות…
שיהיה לכן בתאבון!
שלכן
פדלולה.
שותפות בדרך הוא בית חב"ד הראשון ברשת לבנות תיכון חרדיות. האתר מציע באהבה עזרה אנונימית בכל נושא, תכנים איכותיים ומעניינים ופלטפורמה כיפית להעלאת פוסטים משלך.
12 תגובות
איזה מתכון מסובךךך
מעדיפה את המתכון שאני תמיד עושה אבל זה נשמע טוב
חח אני אוהבת לעשות דברים מסובכים, זה מאתגרר….
נשמע טעייםם ? חייב במיקסר? וכמה זמן צריך ללוש כל פעם?
נשמע ממש טעים ? רק שאין לי סבלנות להתעסק עם בצקים כל היום.
וואו נשמע מעולה!!
אולי יומאחד כשיגמרו לי כל הזומים וכל המטלות אני ינסה…
??????
נשמע טעייםם? חייב במיקסר? וכמה זמן צריך ללוש כל פעם?
תקשיביי אממ לא חייב במיקסר (כאילו אינלי מושגג) רק שאני מרחמת על היידים שלךך…..
וצריך ללוש כל פעם עד שיוצאות הבועות כזה כי זה תופח ויש בועות וכו'….. שזה יוצא פחות מדקה…
חחח אוקי תודה!
??בבקשהה
יוווווווווו איך אני אוהבת את סגנון הכתיבה שלךךךך פדהאללל
ואגב זה שם אמיתי? או מומצא?
ושאלה קטנה מה זה יעני? את אוהבת תמילה הזו שמתי לב, מה זה אומר?
דבר ראשון תודה תודהה
דבר שני יעני זה יעני, יעני, יעני, או בקיצור סוג של זתומרת, כלומר, כזה יעני… (מקווה שהבנת…)
והשם שלי זה על שם הספר הבא שאמור לצאת ממלכה במבחן יעני זה שם של בן אדם……
וואי תודה לך!!