קינוחיםםםםםםםםםםם

27

מכירה את זהה
שבאלך מאודד להכין קינוח לשבת??
אבל… נווו למי יש כח לחפש מתכון עכשיווו
את מתלבטת ומתלבטת ובסוף את רואה שעוד 10 דקות שבת
אויששש חבללל
(אל תגידו לי שרק לי זה קורה?)
קיצעררר יש לך מתכון טוב??
קל-מורכב
עשר דקות-שעת הכנה
הכלללללל
תכתבו פה הכללל
אפילו לא מתכון אני יגיד תודה גם על רעיונותת
תודהההה❤

שתפי בווצאפ

אז מה דעתך? שתפי אותנו כאן

38 תגובות

  1. זה גם קורה לי..אומנם לא ברמות כאלה;) אבל קורה…
    יש איזה עוגת שוקולד כזאת שהיא ממש כלום זמן הכנה.
    היא עוגה שמתאימה בול ל10 דקות לפני שבת. משהו פצצה!
    אני יחפש מתכון ויכתוב כאן בעז"ה
    הצלחות!!

  2. יש לי מלאאא מתכונים
    אבל אין לי כוח להקליד אז אני ארשום כותרות ותגידי לי מה הכי נשמע לך:
    עוגיות תמרים (קל, פשוט וטעים)
    עוגיות שוקולד (מרוב שוקולד אנחנו קוראים להם בבית שוקולד במילוי שוקולד בציפוי שוקולד חחח)
    עוגת סנדוויץ (בצק למעלה בצק למטה באמצע קרם שוקולד שווה)
    עוגת לימון (עוגה בחושה בטעם לימון, רק למי שאוהב)
    עוגיות גרנולה (בריא וטעים)
    רולדה (עוגה סוףף)
    עוגת קפה (כמה שהיא לא בריאה – ככה היא טעימה)
    גלידת חלווה ביתית (מי שאוהבת חלווה תעוףף עלזה זה טעים ממששש)

    אממ זהו לבנתיים…
    אז אולי אחד אתן מתכונים מפורטים תכתבו בתגובות מה אתן הכי רוצות פשוט אין לי כוח להקליד עכשיו איזה עשר מתכונים…

    1. אנחנו פחות בקטע הבריא בבית?
      יכולה לכתובבב:
      לימון
      סנדויץ
      שוקולד שוקולד שוקולד
      קפה
      חלווה
      רולדה
      תודה נשמהה❤

    2. טובב אז קבלו תהנו והעיקר שתשמינו:
      עוגת לימון:
      1.5 כוסות קמח
      1 אבקת אפייה
      חצי כפית מלח
      1 כוס סוכר
      שלושתרבעי כוס מיץ לימון
      3 כפות מים (אפשר גם חלב שקדים, זה יותר טעים וזה תקף לכל המתכונים)
      3 ביצים
      חצי כוס שמן

      מקציפים את הביצים והסוכר לתערובת בהירה ויפה,
      לאחר מכן מוסיפים את השמן ומקציפים שוב לתערובת יפה,
      אח"כ מוסיפים מים ומיץ לימון, מערבבים טוב טוב (עדיף במיקסר זה מערבב יותר מהר)
      ואז מוסיפים את כל שאר החומרים מערבבים ומכניסים לתנור ל 20 – 25 דק' (אצלנו התנור דפוק אז זה לוקח 30 דק') על חום של 180.

      רולדה:
      לבצק:
      5 ביצים
      שלושתרבעי כוס קמח
      שלושתרבעי כוס סוכר
      חצי חבילת א. אפייה
      כף שמן
      כף מים
      כפית תמצית וניל
      מפרידים את הביצים, חלמונים עם סוכר מערבבים טוב טוב עד לקבלת צבע קרם ואז מוסיפים את כל שאר החומרים חוץ מהחלבונים כמובן.
      מקציפים את החלבונים ומוסיפים לתערובת.
      לאפות על נייר אפייה (בתבנית גדולה) רבע שעה בערך עד לקבלת צבע זהב יפה, וכשזה עדיין חם שמים את הבצק על מגבת, מגלגלים ומחכים שיצטנן בזמן שמכינים את הקרם:
      לקרם:
      חצי כוס סוכר
      כף וחצי קקאו
      כפית נס קפה
      חצי כפית תמצית וניל
      2 כפות מים
      את כל זה לבשל על האש וכשזה רותח להוסיף חצי מרגרינה, להוריד מהאש ולערבב עד שהמרגרינה תימס ותתקבל תערובת יפה וחלקה.
      מצננים במקרר, מורחים על הבצק, מגלגלים ואוכלים.

      עוגת סנדוויץ׳:
      4 כוסות קמח
      חבילת מרגרינה
      חבילת א. אפייה
      2 ביצים
      רבע כוס מים
      כוס סוכר
      כל זה ללוש לבצק

      לקרם:
      מבשלים על האש:
      5 כפות קקאו
      200 גרם שוקולד מריר
      חצי כוס סוכר
      חצי כוס מים
      כשזה מתחיל להתחמם להוסיף חצי מרגרינה וחמש חלמונים.
      להקציף 5 חלבונים עם חצי כוס סוכר ולהוסיף לתערובת השוקולד בתנועות קיפול עדינות.
      מחלקים את הבצק לשניים.
      חלק אחד מרדדים יפה על נייר אפייה ומכניסים לתבנית, שופכים מעל את תערובת השוקולד, מרדדים את החצי השני והופכים על העוגה.
      אופים בתנור על 180 מעלות ל 20 – 25 דקות.

      עוגת קפה:
      לבצק:
      4.5 כוסות קמח
      2 מרגרינה
      2 כפות סוכר
      חבילת א. אפייה
      חצי כוס מים
      כל זה ללוש לבצק
      להפריד 4 ביצים, את החלמונים להוסיף לבצק ואת החלבונים להשאיר לקרם.
      לקרם:
      להקציף את ארבעת החלבונים עם כוס וחצי סוכר ושתי סוכר וניל, כשהקצף יציב להוסיף 4 כפות קפה ולהקציף שוב עד שיהיו לאחדים ממש.
      לחלק את הבצק לארבע:
      לרדד חלק ראשון דק דק על נייר אפייה ולהכניס לתבנית, על זה לשפוך בערך שליש מהכמות של הקרם.
      לרדד חלק שני על נייר אפייה ולהפוך על השכבה הראשונה, לשפוך שוב שליש קרם.
      לרדד חלק שלישי, להפוך, לשפוך שליש קרם.
      לרדד חלק רביעי, להפוך, ולהכניס לתנור ל25 דקות על 180 מעלות.
      זו עוגה עם מלא עבודה אבל טעימה ממשששש!!!!!!

      עוגיות שוקולד (במילוי שוקולד בציפוי שוקולד):
      200 גרם שוקולד מריר
      120 גרם חמאה (אפשר להמיר בשמן)
      2 ביצים קרות
      שלושתרבעי כוס סוכר
      כפית תמצית וניל
      שליש כוס קמח
      רבע כוס קקאו
      כפית שטוחה של א. אפייה
      300 גרם של שוקולד צ׳יפס או קרם נוגט או מה שבא לכן זו פשוט תוספת טעימה..
      ממיסים ביחד שוקולד וחמאה
      מקציפים ביצים, סוכר ותצמית וניל עד להעלאת קצף וקבלת צבע לימוני
      מוסיפים את תערובת השוקולד וטורפים לאיחוד
      מוסיפים פנימה קמח, קקאו וא. אפייה ומקציפים חצי דקה
      מוסיפים את ה300 גרם של מה שרציתן להוסיף ומערבבים טוב טוב.
      זה הזמן לקרוץ עוגיות בעזרת כף לתוך תבנית ולהכניס לתנור על 160 מעלות ל 15 דק.
      תצננו את העוגיות טוב כי אם תגעו בהן כשהן עדיין יהיו חמות הן פשוט יתפרקו לכן בידיים..

      פרפה חלווה בציפוי קראנץ׳ פריך:
      זה מתכון ממש ארוך, בעזה אם אמצא מחר זמן אקליד אותו

      בתאבון 😉

  3. כדורי שוקולד בקלי קלות:
    2 חבילות ביסקויטים מפוררים
    מוסיפים קצת יין(מתוק)
    ממיסים 2 חבילות שוקולד
    מוסיפים לשוקולד כמעט כוס שמן מערבבים ואחכ כוס מים לשוקולד
    שופכים את השוקולד לביסקויטים
    ומכדררים
    בתאבון!

  4. פרווה, לכמות של 13 איש
    רכיבים:
    200 גר' שוקולד מריר
    חצי כוס שמן
    4 ביצים
    כוס סוכר
    2 כפות א. אפייה
    כוס קמח
    לסיום: חצי חבילת שוקולד מריר (לא חובה)
    מג'נטים

    אאופן ההכנה:
    ממיסים בסיר את 2 חבילות השוקולד יחד עם השמן.
    לאחר מכן מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים.
    לבסוף מעבירים למג'נטים אישיים ושמים מעל כל אחד קוביית שוקולד
    מכניסים לתנור במשך 10-15 דק על 180 מעלות
    יוצא מושלם וטעיםםם!!!

  5. (אנחנו שלוחים אז לא תמיד יש הכל אז אני אכתוב מתכון עם מצרכים הכי פשוטים)

    עוגת חמאת בוטנים
    4 ביצים
    כוס סוכר חום
    2 כוסות סוכר לבן (אפשר להפחית את הסוכר..)
    כוס וחצי חמאת בוטנים
    כוס שמן
    כפית סודה לשתייה
    5 כוסות קמח
    שוקולד צ'יפס או שוקולד מריר קצוץ (לא חובה)
    מערבבים את כל המצרכים חוץ מהשוקולד והקמח מיקסר, שמתקבלת עיסה אחידה מוסיפים בהדרגה את הקמח ולבסוף את השוקולד. לתנור על 180 במשך 30/25 דק
    בתאבון ?
    אם באלכם עוד מתכונים עם מצרכים בסיסים תגידו ?

      1. אז עוד מתכון ממש פשוט לבראוניז –
        5 ביצים
        כוס וחצי סוכר
        כוס שמן
        כוס קקאו
        כוס קמח תופח (או קמח רגיל וכפית א.אפיה)

        מערבבים את הכל במיקסר או ידנית (מניסיון ככה או ככה יוצא טוב, רק שבמיקסר יוצא יותר מבחינת הכמות כי הביצים מכפילות נפח) אפשר להוסיף אגוזים קצוצים מעל ולתנור על 200 מעלות ל20 דקות

    1. נראה טוב,
      ממש אשמח לעוד מתכונים,
      אני גם גרה בחול

      אגב את יודעת איך לעשות חמאת בוטנים בבית?? אם את רוצה לכתוב לך
      פה זה עולה מאוד יקר.

    2. אני לא בטוחה שתראי אבל… חחח
      תגידי שניה איזה חמאת בוטנים את שמה? טבעית או רגילה? כאילו היא סמיכה יותר או נוזלית?

  6. ישלי כמה מתכונים אש, פצצתיים:
    פדאג שוקולד לבן ואוראו:
    תבנית אינגליש קייק חד פעמית או תבנית מלבנית קטנה בגודל 16X16

    מצרכים:

    200 גרם שוקולד לבן (חלבי)

    150 גרם חלב מרוכז ממותק (חצי כוס- 120 מ”ל) (אפשר גם להכין לבד – חלב מרוכז ממותק)

    קמצוץ מלח

    10 עוגיות אוראו כפולות שבורות לחתיכות קטנות (110 גרם)

    אופן הכנה:

    -מניחים בקערת זכוכית את קוביות השוקולד והחלב הממותק. מחממים במיקרוגל בפולסים של 15 שניות ומערבבים, עד לקבלת תערובת חלקה (ניתן גם להמיס על הגז באש הכי נמוכה).

    -מוסיפים קמצוץ מלח ועוגיות אוראו שבורות ומערבבים.

    -מרפדים תבנית בנייר אפיה ויוצקים לתוכה את התערובת. משטחים לגובה אחיד ומכניסים למקפיא למשך 4 שעות לפחות, עד להתייצבות מוחלטת.

    -מוצאים וחותכים לריבועים בגודל 3X3 ס”מ.

    *שומרים בקופסה סגורה במקפיא.
    ריבועי ריבת חלב:
    מצרכים:

    300 גרם ביסקוויטים מסוג “פתי בר” מפוררים (לרגישים לגלוטן ניתן להשתמש בביסקוויטים ללא גלוטן)

    4 כפות ריבת חלב

    8 כפות (80 מ”ל) שמנת מתוקה

    לציפוי:

    75 גרם שוקולד חלב + כפית שמן

    כף ריבת חלב + כפית מים

    אופן הכנה:

    -מערבבים בקערה 4 כפות ריבת חלב עם 8 כפות שמנת מתוקה. מוסיפים פירורי ביסקוויטים ומערבבים לתערובת אחידה.

    -משטחים בתבנית אינגליש קייק בגובה אחיד.

    -מניחים בקערית 75 גרם שוקולד חלב עם כפית שמן וממיסים במיקרוגל במשך כ-15 שניות. מערבבים לתערובת חלקה ויוצקים מעל (אם השוקולד מתקשה אפשר להוסיף כמה כפות מים רותחים ולערבב).

    -מערבבים כף ריבת חלב עם כפית מים ומפזרים בכמה מקומות מעל ציפוי השוקולד. בעזרת קיסם או מזלג יוצרים דוגמאות עדינות.

    -מכניסים למקפיא למשך כשעה. מוציאים וחותכים לקוביות קטנות בגודל 2X2 ס”מ. שומרים בקופסה אטומה במקרר או במקפיא.
    קינוח שכבות קרם גבינה:
    מצרכים:

    2 מיכלי שמנת מתוקה (סה”כ 500 מ”ל)

    שליש כוס חלב קר

    3 כפות גדושות אבקת אינסטנט פודינג וניל

    4 כפות מלאות גבינה לבנה

    60 גרם שוקולד חלב

    50 גרם מקופלת מפוררת גס

    80 גרם ביסקוויטים מפוררים מסוג פתי בר (כ-10 ביסקוויטים קטנים)

    אופן הכנה:

    –הכנת גנאש שוקולד חלב: מניחים בקערה קוביות שוקולד חלב (60 גרם) עם רבע כוס שמנת מתוקה (60 מ”ל) וממיסים במיקרוגל במשך כמה שניות בודדות. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ומניחים את התערובת בצד לקירור.

    –הכנת קרם גבינה: מקציפים בקערה את יתרת השמנת המתוקה (1+3/4 מיכל) במשך כדקה. מוסיפים חלב ואינסטנט פודינג וניל וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה. מוסיפים גבינה לבנה ומערבבים בעזרת כף עד לאיחוד החומרים (הערה: להקצפה מוצלחת מומלץ להכניס את השמנת המתוקה למקפיא כ10 דקות לפני ההקצפה).

    -מניחים בתחתית כל כוס פירורי ביסקוויטים. מעל מניחים שכבת קרם גבינה (את הקרם ניתן להניח בעזרת כף או לזלף בעזרת שקית זילוף או שקית אוכל רגילה שגזרנו לה את הקצה). מעל מפזרים פירורי מקופלת. מעל מניחים שכבה שניה של קרם גבינה ובעזרת כף שופכים מעל גנאש שוקולד.

    -עוטפים את הכוסות בניילון נצמד ושומרים במקרר כשעתיים לפחות לפני ההגשה.
    (כל המתכונים מהאתר של המתכונים בעשר דקות, אני הכנתי אותם והם יצאו פצצה, מומלץ ממש, אם תרצי עוד, תגידי ואני ישים לך עוד כמה ממש מוצלחים)
    לבריאות?

  7. יש אתר מושלם שנקרא מתכונים ב10 דקות
    רק לראות את התמונות נותן השראה וקל להתמצא יש אפשרות חיפוש והכל מסודר לקטגריות
    מאז שגיליתי אותו הוא במועדפים שלי:) הציל אותי בתור נשואה טריה;)

  8. טוב אני אופה די הרבה אז יש לי מלא מתכונים לעוגות.
    עוגת גבינה(אפויה) עם ריבת חלב.
    עוגת שמרים שוקולד מושלמת.
    עוגת רסק תפוחים ושוקולד צ’יפס(אין טעם מורגש של תפוחים וגם לא חתיכות).
    עוגת בראוניז שוקולד פאדג ולמעלה בצק עוגיות.
    עוגיות מגולגלות תמרים.
    עוגות שחיתות שוקולד?

    1. את יכולה לכתוב את המתכון של העוגת גבינה עם ריבת חלב?
      עשיתי את זה לפני כמה שנים ונאבד לי המתכון… מאז אני מחפשת…
      תודה מראש!!!

      1. מתכון ממש טוב.
        מצרכים:(גודל כוס חד פעמית)
        *לפרורים ולבסיס(שכבת הבצק):*
        3 כוסות קמח לבן
        1/2 כוס סוכר
        ביצה
        1 כוס שמן
        1 כפית א. אפיה

        לגבינה:
        750 גרם גבינה לבנה
        גביע גבינת שמנת
        גביע שמנת חמוצה %27
        2 כוסות סוכר
        4 ביצים
        2 כפיות ת.וניל
        4 כפות קרונפלור

        אופן הכנה:
        1.מערבבים את מרכיבי הבצק(יוצא מעט פרורי וזה בסדר). מחלקים את הבצק ל2 חלקים, משטחים חצי מהכמות בתבנית עגולה(לבסיס העוגה) ואת החצי השני משטחים בתבנית נפרדת ואופים ב180 מעלות במשך 30 דקות בערך.
        מוציאים ומצננים.
        2.מחממים תנור ל140 מעלות(לשים❤️ להוריד את טמפ׳ התנור ל140. לא 180!)
        לשים בקערה גדולה את הגבינה הלבנה, גבינת שמנת, שמנת חמוצה וסוכר. בעזרת מטרפה ידנית לערבב היטב את הסוכר עם הגבינות עד שגרגירי הסוכר נמסים.
        3.להוסיף תמצית וניל, ביצים וקורנפלור ולערבב היטב לתערובת אחידה.
        4.לשפוך את הבלילה מעל התחתית האפויה וליישר. לדפוק את התבנית בעדינות עוד כמה פעמים להוצאת בועות האוויר. להכניס לאפייה של 45-55 דקות או עד שדפנות העוגה יציבות לגמרי והאמצע עדיין רוטט ונראה כאילו לא אפוי עד הסוף. שימו לב, העוגה לא אמורה להשחים מלמעלה, היא צריכה להיות לבנה-צהבהבה.
        אני מכינה כל פעם ציפוי אחר,
        לציפוי:צריך להמיס 3 כפות ריבת חלב עם כף חלב ולמרוח על העוגה אחרי שהתקררה.
        לקרר את העוגה במקרר ולהקציף שמנת מתוקה עם בערך 3-4 כפות פודינג וניל לקצפת יציבה ולמרוח על העוגה,לפורר מעל את הבצק האפוי שנאפה בתבנית הנפרדת,לקרר.

      1. כן בשמחה:)
        לבצק עוגיות:(כמויות בכוס מידה של 250 מ״ל)
        110 גרם חמאה חתוכה לקוביות בטמפרטורת החדר
        1/2 כוס סוכר לבן
        1/2 כוס סוכר חום בהיר
        1 ביצה
        ½1 כוסות קמח
        1/4 כפית אבקת אפייה
        1/4 כפית אבקת סודה לשתייה
        קורט מלח
        1 כוס שוקולד צ’יפס ( 200 גרם)
        הכנה:

        בקערת מיקסר עם וו גיטרה מניחים חמאה, סוכר לבן וחום, מערבבים עד הקרמה. כאשר נוצר קרם מנקים את הדפנות בעזרת מרית , מוסיפים ביצה וממשיכים לערבב עד איחוד החומרים, מוסיפים קמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה ממשיכים לערבב עד איחוד.
        לבצק המוכן מוסיפים את השוקולד צ'יפס , ממשיכים לערבב ממש מעט רק עד איחוד החומרים.

        לבראוניז:
        לשכבת הבראוניז
        100 גרם חמאה חתוכה לקוביות
        150 גרם שוקולד שבור לקוביות
        ½ כוס סוכר לבן
        ½ כוס סוכר חום
        3 ביצים
        ½ כוס קמח
        ¼ כוס אבקת קקאו
        ½ כפית מלח
        אופן הכנה:
        ממיסים שוקולד+חמאה
        ומוסיפים את שני סוגי הסוכר מערבבים היטב.
        מוסיפים את הביצים(אחת אחת) וטורפים.
        מוספים קמח,קקאו ומלח. טורפים עד אחידות.
        משטחים בתבנית מרופדת נייר אפיה משומן מעט.
        מניחים מעל את הבצק עוגיות.
        ואופים כ 22-30 דקות (תלוי בתנור)
        שימו לא לא לאפות יותר מידי..
        קיסם שננעץ במרכז צריך לצאת מעט לח
        אחרי אפיה לקרר כמה שעות במקרר ולחתוך לריבועים.

  9. מיכל קצפת צמחית (250 מ”ל)
    חבילת שוקולד מריר (100 גרם)
    כפית שטוחה אבקת נס קפה (ניתן לוותר)
    100 גרם ביסקוויטים “פתי בר” מפוררים (*לרגישים לגלוטן- להשתמש בחבילת ביסקוויט ללא גלוטן של אסם).
    לקישוט: שוקולד מריר מגורד

    אופן הכנה:
    -מניחים את קוביות שוקולד המריר בקערת זכוכית, מוסיפים 2 כפות קצפת צמחית וממיסים במיקרוגל בפולסים קצרים. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת שוקולד חלקה ומצננים.
    -מקציפים את יתרת הקצפת הצמחית עם אבקת הנס קפה עד לקבלת קצפת רכה (חצי הקצפה).
    -מוסיפים לקצפת את תערובת השוקולד (חשוב שתערובת השוקולד לא תהיה חמה אחרת יווצרו גושים) ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.
    -מניחים בגביע שכבה של פירורי ביסקוויטים ועליה יוצקים את קצפת השוקולד. מפזרים מעל מעט שוקולד מריר מגורד.
    -מעבירים למקרר או למקפיא ל-3 שעות לפחות

  10. אוףףף אם כבר אתן כותבות מתכונים, אז למה לכתוב את מה שאין???? חחחחחח
    טוב סליחה השואלת, תקפתי אותך ב3 תגובות, מרב…רעבההה חחחח

  11. מכירה לגמרייייייייייייייייייי
    אבל מה שעולה לי עכשיו בקלות זה והם גם נורא קלים- כדורי שוקולד. עוגיות אלפחורס. עוגת שוקולד. פיצפוצי שוקולד. ג'לי.
    דברים פשוטים ונראה לי שלכולם יש מתכונים לזה.
    אבל אם והיה ובכל אופן את לא מוצאת את המתכון אז אני אכנס עוד מעט ואם תרצי(לא ממש משנה לי מי תרצה) אז אני אשלח מתכון מפורט…
    בהצלחה ובתאבון?

  12. חח מוכר,
    פשוט קחי מהבצק של החלה,
    תפתחי דק דק ,שימי הרבה אבקת שוקו וסוכר (בקמות אדיבה!!)
    ואז לגלגל.
    להכניס לתנור , אחרי כמה דקות זה מוכן.
    זה נהיה כמו רוגעלך רחד גדול, ואז תחתחי לפרוסות

  13. אמממ יש כזה אתר באיטרנט קוראים לו מתכון ב10 דקות (כאילו ישלך מזל שאמרת 10 דקות. אם היית אומרת מספר אחר לא הייתי נזכרת בזה) משהו כזה. מקסימום גוגל מתקן אותנו אז מממ תנסי

  14. וואי מבינההההההה
    אני ממש אוהבת לאפות אבל יש לי כזה קטע- שאחרי 5 דקות נמאס לי….(:
    אז יש פה למישי מתכונים של 5 דקות הכנה? שכאילו רק שופכים חומרים ויאלה לתנור…

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד בנושא
סקר מקצועי 😄
מקצוע אהוב ומקצוע שנוא תגיבו

🙊🙉🙈

שן של אפרוח
מה עושים עם שיניים צהובות? עזרה דחוף!

פרוחי

סקר על שעות שיינה - כנסו והשפיעו!
הייוש חברות💜 סתם מעניין אותי, באיזה שעה את הולכת לישון? ובאיזו שעה את קמה? וב...

לב סגול💜

צריכהה עזרה דחוף עם השיער שליי
היי טויב הקשיבו. יש לי שיער נורא נחמד פלוס מינוס מתולתל. אבל לא מתולתל מתולתל...

מתולתלת אחת

מה השאיפה שלך?
לכל אחת מאיתנו יש שאיפה. יש את האלו ששואפות לרוחניות, ויש את האלו ששואפות לגש...

S

מתלבטת
איזה ספר לקנות לחברה שאוהבת יונה ספיר ומיה קינן אבל קראה כבר הכל? חייבת עזרה ...

ת

בתיכון בצפת? השאלה הזאת בשבילך!
היוששש אני בעזר"ה הולכת לתיכון בצפת שנה הבא וגם לפנימייה. מזל טוב ליייי ...

חוי

חייבת עוגת פסח!
וואי פסח פסח פסח אין מה לאכול… אני חייבת מתכון לעוגה בלי: מצה שרויה קטנ...

מישהי אחת

פוסטים חדשים
סקר מקצועי 😄
מקצוע אהוב ומקצוע שנוא תגיבו

🙊🙉🙈

חזרה לשגרה
12
אז איך את מסכמת את חופשת פסחח?

חגית

חפיפת ראשים
יש אדם עם ראש מחשב.אין מחשב עם ראש אדם.

שירבוטית

ממלכה לחיים 6
"מי שאינו רואה באחרים רוע- כנראה נקי ממנו לגמרי" (אולה, פדהאל)

רעואל

אני אקום
ויום אחד אני אקום מבין ההריסות אאסוף את השברים אאחה את הקרעים אדביק חיוך עם א...

מגלה את עצמי

ידעתי שאסור לי לדבר. לא יודעת מה משתלט עליי פתאום, גורם לי לחבר אותיות שלא ה...

רסק של ילדה

צעקה.
לפעמים, כשאת רוצה לצעוק, ואת חייבת לצעוק, אבל את לא יודעת איך לצעוק – ז...

שולי - שואפת לשלמות

אשכרה!
אשכרה הייתי בטוחה שהיום יום רבעי והיום שלישי!!! אמרתי חת"ת של רבעי שיר ש...

פיאגו

תגיות פופלריות

חיפוש לפי תגיות >

חיפוש לפי תגיות >