היי, מה שלומך?
אני אשמח לרעיונות לארוחות יומיומיות,
(בקר,צהריים, ערב)????
ולסעודות שבת??
עם צירוף של המתכונים…?
מתכונים קלים, כאילו חומרים זולים ונגישים…
תודה?
שותפות בדרך הוא בית חב"ד הראשון ברשת לבנות תיכון חרדיות. האתר מציע באהבה עזרה אנונימית בכל נושא, תכנים איכותיים ומעניינים ופלטפורמה כיפית להעלאת פוסטים משלך.
29 תגובות
מלחחח זה את?
חחחחחחח כןןן???
יש בנות שממלאות באימוג'ים, ובכל זאת מזהים כזאת אני כותבת. איך זה??????
מכל האימוגים נחשתי שזה את ❤
חחחחח מגניבושש?
אבל יש כאלו שממלאות באימוג'ים ואתן לא חושבות שהן אני… זה סתם פשוט מסקרן אותי. אני ילדה סקרנית?
אני זוכה בימים האחרונים לעשות את ה'אהבתי' ראשון, ולכתוב את התגובה הראשונה?
קיצור זאת אני כתבתי, ואני ממש אשמח לרעיונות. ואל תשלחו אותי לכל מיני אתרים, אני יודעת לעשות את זה לבד?
ואם אני מבקשת, זה אומר שאני צריכה
תודה
גרועה בכל מה שקשור למיטבח….
מקווה שתסתדרי, בהצלויחהההה
חחחחח טובטוב תודה?
אצלי החיים החחיטו בשבילי?
הייתי צריכה לדאוג לאוכל מגיל קטן???
אוקיי אני נותנת רעיונות שזה ממש אם אין לך כוח וכו:
תפו"א בתנור – אפילו לא צריך לקלף! לשטוף, לחתוך באיזה גודל שאת רוצה, לשים בתבנית, מלח, פפריקה, כורכום, פלפל, לפזר מעל שמן זית ואת מסודרת…
ויש פשטיד מ ה מ מ ת שמתאימה גם לבוקר… היא זה קצת יותר השקעה:
לגרר שני גזרים, תפו"א ובצל (אפשר גם 2 אם את אוהבת), 3 ביצים, כוס קמח, כף אבקת מרק, לשים בתבנית אינגליש קייק וזה טעים ברמותתתת
(את יכולה פשוט לחפש בגוגל פשטידת תפו"א וגזר וזה המתכון שכתבתי) ואם בא לך כככה לפנק את עצמך תפזרי לפני שאת אופה אותה פירורי לחם וזה עושה שכבה קראנצ'ת ממממ
וגם את יכולה הכי קל פשוט צנימים עם חמאה וסלט וזו ארוחת בוקר טעימה??
מקווה שעזרתי!!!!
יאאאא הפשטידה נשמעת ממש טעימההההההה??
יאא אני אוהבת תפוחי אדמה בתנור?
חחחח אני לא עצלנית, וזה לא נשמע מורכב בכלל. אמרתי מתכונים קלים, התכוונתי לחומרים חחחח.
זו שאלה שחוזרת על עצמה מלא!!!
היתה כאן לאחרונה שאלה דומה. היו שם טיפים נהדרים לארוחות שאפשר לקחת לבית הספר. מומלץ!
https://shutafotbaderech.co.il/school_mini/%d7%94%d7%a4%d7%a1%d7%a7%d7%aa-%d7%90%d7%95%d7%9b%d7%9c-%d7%99%d7%90%d7%99%d7%99%d7%99%d7%99/
הי, פתאום אני רואה שאת הגבת שם, כלומר קראת את השאלה, מלח…
טוב, לא נורא:)
חחחח לא נורא. הכל בסדר. תודה?
ושמרתי אותם… אבל אני צריכה רעיונות לשאר הארוחות, ולשבת?
יאא מכורונת אני מזה לא הייתי מזהה לבד שזאת מלח
אבל קטעים
מלח תקשיבי, אני אחת בעיתית,
יש לי בעיה רצינית עם אוכל, מאוד קשה לי למצוא משהו נורמלי ומשביע לאכול וכשאימא לא הכינה ארוחה חמה אני ממש משתגעת. אז למדתי עם החיים. קודם כל תמיד אפשר לאכול קורנפלקס\דגנים עם חלב. לא ככ משביע אבל. מממ הרבה פעמים אני מכינה סלט פסטה. אז ככה.
תכיני פסטה, פשוט בסיר עם מים חמים, מלח וקיצור פסטה רגילה, בינתיים את חותכת מלפפון חמוץ ומכינה גם סלט טונה כאילו טונה עם מיונז. מערבבת פסטה טונה מלפפון חמוץ וואללה, פשוט קל וטעים. נראלי כתבתי יותר מדי מוסיפה עוד מתכון טוב בתגובה הבאה…
חחחחח באמת? טוב, מגניבוש?
הרבה בנות דווקא כן מזהות אותי?
חחחח יפה לך שמכינים לך. אני במטבח צריכה להיות האמא? גם אחותי הגדולה, אבל לרוב היא לא בבית. וכשכן, היא מכינה ממש טעים??
לא משביע, ומצרך נדיר?
יא נשמע טעים, אני אנסה, תודהההה?
מתכון לקרפ ממש קל שלוקח כמה דקות (תלוי בכמות) עם חומריםמגישים וזולים. ממלצה:
קמח לבן – כוס
חלב – כוס
ביצה – גדולה
סוכר וניל – אריזת נייר עשר גרם
שמן
לערבב הכל חוץ מהשמן, לחמם מחבת עם קצת שמן, לקחת כף מהבלילה ולצקת למחבת. בעזרת המצקת "לפתוח" את הבלילה בעיגולים ולטגן.
יוצא בערך 9 קרפים, אפשר גם להכפיל או לחלק את הכמויות.
מקווה שהבנת 🙂
יאאאא????
תודההההה רבה!!!!!
זה נשמע נורא קללל
אני מנשנשת כל היום?
בכייף שמחתי לעזור?
תודה רבה, עזרה באמת מדהימה????
הכי פרקטי זה פשוט לפתוח אתרים של מתכונים.
יש אתרים מעולים עם המון מתכונים…
חחח השם של הכותרת קרע אותייי
שקשוקה-אוהבת?
לענייננו:
-4 שיני שום קצוץ
-רבע פלפל חריף ירוק קצוץ
-4 כפות שמן זית
-2 בצלים חתוכים
-2 עגבניות מגורדות
-4 ביצים
-3 פסים של כוסברה קצוץ
-רבע כפית פלפל שחור
-כמעט כפית מלח
-כפית סוכר
-כמעט כפית פפריקה מתוקה
-2 כפות רסק
-חצי כוס מים
ככה מכינים:
1-מעמידים מחבת על אש בינונית מוזגים תשמן זית השום והפלפל.
2-אחרי שהם יטגנו איזה 2 דק' להוסיף תעגבניות והבצל
3-לתת להם טיגון של 5 דק בהשגחת מבוגר
4-להוסיף תבלינים רסק ומים ולכסות את המחבת ל10 דק'
5-לפתוח תמחבת (לא לעמוד קרוב מידי יש אדים(מניסיון?)
להזליג כל ביצה בנפרד כמו בחביתת עין ושיהיה מסודר יפה. ואז לכסות שוב את הסיר ולאחר 2 דק' לפזר תכוסברה.
וזהו הצלחת ריקה.!
חחחח למה הצחיק אותך?
מצחיקה, אם יהיה לי מה להכין הצלחת לא תהיה ריקה????
ויאאאא אני אוהבתת שקשוקהההההה. טעיםםםם טעיםםםםם???
היא תהיה ריקה מהר מאוד אם זה יוצא טעים
כן, אני יודעת שיש אתרים. ואני כל יום במטבח. אבל זהלא עוזר רוב החומרים אין אותם?
אבל אני מבינה שאת עצבנית, במצב רוח לא נעים, ובגלל זה כתבת את זה.
אז מה קרה יקרה??
שום דבר ספציפי, זה היה המצברוח שלי כשבחרתי את השם?
ולענייננו: במתכונים של בישול (לא אפיה) אפשר לשחק עם המתכון בהתאם למה שיש בבית ומתאים לך. להוריד את מה שחסר או לשים תחליף שנראה דומה. בהתחלה זה יכול לצאת קצת פחות טעים אבל אחרי שקולטים את העיקרון ולומדים לשחק עם האוכל זה יוצא טעים ומאפשר לך לבשל הרבה דברים שונים עם אותו מתכון.
בהצלחה❤️
אה, אויש. ואיך את מרגישה עכשיו?
אווו זה כיף לשחקקק?
רק שאנח כבר עושה אתזהה??
אני זאת שמבשלת… אבל אני לא מוצאת מה להכיןןן, ובמבחר. כבר המח שלי כבר לא מכיר אוכל?
פסטה שמנת…
יש לך מתכונת ל האריזה של הפסטה…
תודה…?
אוקייי תתכונני
סתאם סתאאאאם פשוט- יש הכל בסופריםםםם כדורי פירה מוכנים פסטות פתיתים (אגב תנסי להכין פתיתים ולערבב כשזה מוכן עם טונה וווווואיייייייייייייייייי סווווווווווווווווווווף הדרךךךךךךךךךךךךך) ועוד המון דברים סווו למה לעשות תחיים קשים???
אני טובה רק בעוגות…-
מתכון לעוגה כושית ללא מיקסר:
מדליקה תנור על 180 מעלות.
לתבנית תנור:
מערבבת את כל החומרים היבשים תחילה:
2 א. אפיה
2 סוכר וניל
2 כוסות קמח
3 כוסות סוכר
8 כפות קקאו
ולאחר הערבוב את מוסיפה את החומרים הרטובים:
3 כוסות שמן
2 כוסות מיץ תפוחים (מורכב מתרכיז ומים) (-או רק מים)
8 ביצים.
לאפות באזור ה30 דקות.
מתכון בסיסי של עוגת טורט:
להדליק תנור 180 מעלות.
מקציפה 5 ביצים שלמות
לאחר מכן מוסיפה כוס ורבע סוכר למשך 7-8 דקות.
מוסיפה כוס ורבע קמח ו2 כפות שמן
בתנועות עטיפה שלא יהרס הקצף לתערובת אחידה.
לאפות בתבנית תנור 14-15 דקות. בתבנית עגולה או תבנית בגודל 20/30 35-40 דקות.
(אפשר או לגלגל לרולדה מייד אחרי האפיה, וכשמתקרר לפתוח ולמרוח קצפת, או לחלק לשתיים את הכמות לפני האפיה, ואחרי האפיה למרוח קצפת עם ריבת חלב ואז זה כמו עוגה עם כמה שכבות…)