ג'לי תותים עם קרם גבינה
6 כוסות גדולות או 12 כוסות אישיות קטנות
מצרכים:
2 חבילות אבקה להכנת ג'לי בטעם תותים (סה"כ 170 גרם)
2 כוסות תותים חתוכים גס (כ-180 גרם)
לקרם הגבינה:
מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
רבע כוס חלב קר
2 כפות גדושות סוכר
3 כפות מלאות אבקת אינסטנט פודינג וניל
חצי כפית גרידת לימון (לא חובה)
3 כפות גדושות גבינה לבנה
אופן הכנה:
הכנת ג'לי תותים:
– מכינים את הג'לי לפי הוראות ההכנה (שופכים תוכן שקית ג'לי אחת לקערה, מוזגים לתוכה 2 כוסות מים רותחים ומערבבים עד לתערובת חלקה).
-מניחים לתערובת כמה דקות להתקרר.
-ממלאים כל כוס בתותים חתוכים (כשליש מגובה הכוס)
-יוצקים מעל את תערובת הג'לי (כשהיא חמימה אבל לא חמה מאוד)
-מכניסים למקרר עד שהתערובת מתייצבת והופכת לג'לי.
הכנת קרם גבינה:
-מקציפים את השמנת המתוקה במשך כ20 שניות.
– מוסיפים סוכר, חלב, פודינג וניל וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה.
– מוסיפים גבינה לבנה וגרידת לימון ומערבבים בעדינות בתנועות קיפול (שומרים את התערובת במקרר עד שהג'לי מתייצב).
-יוצקים את קרם הגבינה מעל תערובת הג'לי.
-עוטפים בניילון נצמד ושומרים במקרר.
*לגרסת פרווה– במקום קרם גבינה ניתן להכין קרם וניל – להקציף מיכל קצפת צמחית (250 מ"ל) עם 3 כפות מלאות אינסטנט פודינג וניל ורבע כוס חלב סויה/ חלב קוקוס.
שותפות בדרך הוא בית חב"ד הראשון ברשת לבנות תיכון חרדיות. האתר מציע באהבה עזרה אנונימית בכל נושא, תכנים איכותיים ומעניינים ופלטפורמה כיפית להעלאת פוסטים משלך.
3 תגובות
ואוו תודה רבה!!
תכתבי עוד מתכונים
המתכון יותר מידי קשה ומסובך?
)לא ברצינות)
ניסתי יצא שלמותתתת עלי והצליחי וכמובן תמשיכי לכתוב מתכונים♨️?