פודינג שוקולד עם קצפת שממש מזכיר את המעדן המוכר "מילקי"
בהצלחה!
קצפת וניל:
מיכל שמנת מתוקה/ קצפת צמחית (250 מ"ל)
2 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל
אופן הכנה:
-מחממים בסיר קטן את החלב עם הסוכר על אש בינונית-נמוכה. מערבבים עד שהסוכר נמס בתוך החלב.
-מערבבים 2 כפות קורנפלור עם 6 כפות מים קרים עד לקבלת נוזל חלק ללא גושים. כשהחלב רותח (מבעבע) מוסיפים את מי הקורנפלור ומערבבים כל הזמן במשך 1-2 דקות, עד שהחלב מסמיך (לא מפסיקים לערבב!). הערה: אם לאחר כ-2 דקות התערובת לא מסמיכה, יש לערבב כף קורנפלור נוספת עם 2-3 כפות מים ולהוסיף לחלב. לערבב עד שהחלב מסמיך.
-שוברים את השוקולד לקוביות ומוסיפים לתערובת החלב, מערבבים עד שהשוקולד נמס לגמרי ומתקבלת תערובת שוקולדית חלקה וסמיכה.
-מסירים מהאש ומעבירים לכוסות הגשה בגובה 2/3 מהכוס (רצוי כוסות מזכוכית מאחר והתערובת חמה) .
-מניחים לתערובת להתקרר לטמפ' החדר.
-בינתיים מכינים את הקצפת: מקציפים את השמנת עם האינסטנט פודינג וניל עד לקבלת קצפת יציבה.
-בעזרת שקית זילוף או כף ממלאים מעל שכבת פודינג השוקולד.
*עוטפים בניילון נצמד ושומרים במקרר.
*הפודינג שוקולד נשמרים במקרר 4-5 ימים.
בהצלחה! גוט שאבעס:)
שותפות בדרך הוא בית חב"ד הראשון ברשת לבנות תיכון חרדיות. האתר מציע באהבה עזרה אנונימית בכל נושא, תכנים איכותיים ומעניינים ופלטפורמה כיפית להעלאת פוסטים משלך.
2 תגובות
יאאאאמי!!!!!
תודה!
גיטשאבעס גמלך!!!