טעם החיים
החיים הם כמו בצל
אנשים הם כמו בצל
ילדים הם כמו בצל
בצל טוב הוא כזה המלא בקליפות רבות, אחת ועוד אחת ועוד
ובפנים הוא עסיסי, עשיר, חריף..
בצל טוב הוא בצל מטוגן.. ובלעדיו שום בישול לא יהיה מושלם
טעם החיים!
עכשיו תקראי את זה שוב..
שותפות בדרך הוא בית חב"ד הראשון ברשת לבנות תיכון חרדיות. האתר מציע באהבה עזרה אנונימית בכל נושא, תכנים איכותיים ומעניינים ופלטפורמה כיפית להעלאת פוסטים משלך.
12 תגובות
קראתי שוב ושוב…
את מוכשרת ממש…
יש לך כתיבה על רמה, ועומק…
ממש!!
אהבתי…!
וואווו זה היה פוסט טוב אין מילים
כי יש בתוכי נשמה אלוקית?
לא הבנתי.. למה לקרוא שוב? קראתי שוב אבל לא הבנתי..
כאילו היום הדברים שמעלים לא רשומים ברור או שהבעיה בי שאני לא מבינה כלום?!
אני חושבת שהקריאה בפעם השניה מחזקת את הפוסט ונותנת לו יותר עומק.
פוסט יפהפה!
ממש נהנתי ?
קראתי שוב ושוב ושוב ושוב ורק אז הבנתי
מתאמנת על החיים מלא זמן לא עלה פוסט שלך…
התגעגתי!
חחח…
אהבתי!!
למה לא הבנתי את עומק העניין?
לבצל יש כמה תכונות: 1 – כדי להגיע אל הטעם העסיסי שלו צריך לקלף
2. ככל שיש לו יותר שכבות, מתגלה שבפנים הוא יותר עסיסי
3. בצל הוא דבר חריף אך לאחר טיגון הוא מתוק
ככה אצל בני אדם, אצל ילדים וגם סתם בחיים
כדי לראות טוב בחיים צריך לקלף שכבות, וככל שמקלפים יותר שכבות מגלים יותר עסיסיות, יותר עומק, ודווקא הדברים/ האנשים שנראים רעים, הם בעצם טומני ההזדמנויות הגדולות ביותר להצלחה, כמו הבצל שמכוסה וכמות השכבות מראה על טיבו. אבל החוכמה היא לקחת את אותם תכונות שמתגלות, את אותו בצל, ולטגן- למצוא את החיובי והמתוק שבהן ואז הבצל הכי חריף נהיה הכי מתוק והכי טעים
סליחה שהסברתי.. ללפעמים זה הורס אבל זה באמת קצת קשה להבנה
הסברת מהמם!!
כל הכבוד לך!
שזה מובן זה יותר יפה לעיניים לקרוא!;)
משומה עקפתי על הפוסט
עכשיו חזרתי מהקישור שלך
משהו מיוחד
עומק משולב עם כישרון