עם גלידה ליד זה שלימות, אבל אפשר גם בלי. קינוח שווה!!
המתכון:
החומרים:
6 תפוחים קלופים וחתוכים לפרוסות דקות (אני משתמשת בתפוחים הכי זולים, ולפעמים זה בהחלט יותר משש העיקר שימלאו את תבנית הפיירקס שיש לי;) )
כף סוכר לבן
כף סוכר חום
כף קוקוס
½ כף קינמון
לפירורים:
כוס קמח (אני שמה קמח מלא ואף אחד לא מנחש אפילו..)
½ כוס סוכר חום (לאחרונה אני מוותרת עליו כי אני מרטיבה את הפירורים ב סירופ מייפל)
100 גרם חמאה או מרגרינה קרה מאוד (אני המרתי 1/3 כוס שמן ומוסיפה מעט מים).
½ כוס שיבולת שועל-קווקר (הרבה פעמים שמה יותר).
½ כוס אגוזים קצוצים או שקדים או פשתן או שומשום. וכמו שניחשתן אני מערבבת כמה שיותר סוגים.
איך מכינים?:
– שלב ראשון – לשמן את התבנית, לערבב את פרוסות התפוחים עם הסוכר הקינמון והקוקוס.
– שלב שני- מערבבים את כל חומרי הפירורים ומפזרים מעל התפוחים,
– אופים 40 דקות ומגישים חם.
באורגינל מגישים עם כדור גלידה מעל אבל אני וויתרתי על הכדור.
אפשר כמובן להשתגע ולאפות בקעריות אישיות.
תהנו:)
שותפות בדרך הוא בית חב"ד הראשון ברשת לבנות תיכון חרדיות. האתר מציע באהבה עזרה אנונימית בכל נושא, תכנים איכותיים ומעניינים ופלטפורמה כיפית להעלאת פוסטים משלך.