יאמיי
פסטה ורוטב באותו סיר!
אני מאוהבת בדבר הזה
אז ככה;
לוקחים כוס ושמים בה שתי כפיות פפריקה, כפית תבלין לפרגיות, כפית מלח, חצי כפית בזיליקום ורבע כפית פלפל שחור גרוס.
מרתיחים סיר עם שמן כמו בחביתה על האש הכי נמוכה.
שמים את הפסטה לשניה ומוסיפים מהר את התבלינים שבכוס.
מערבבים עוד שתי שניות ומוסיפים שתי כפות רסק.
מערבבים חמש שניות ומוסיפים מים שיכסו את הפסטה.
מגביהים את האש.
מחכים שהפסטה תתרכך ווו….
יאמיי
בתיאבוןןו!!
שווה לנסות בבית, תגיבו איך יצא!!!
שותפות בדרך הוא בית חב"ד הראשון ברשת לבנות תיכון חרדיות. האתר מציע באהבה עזרה אנונימית בכל נושא, תכנים איכותיים ומעניינים ופלטפורמה כיפית להעלאת פוסטים משלך.
15 תגובות
יוו נשמע טעים??
אני מורעבתתת
מעדכנת שהכנתי ויצא טעיםם ממש:}
חחח אלופהההה
חחח אלופהההה
נכון שזה טעיםםם???
יאמיייי???
טעים מאוד?
(אני רעבה היום עודפם?)
הוספתי לזה עוד כמה תבלינים חריפים אני אוהבת חריף? ויצא טעים ממשש
ספיישל פור יו (.ץ)
מטגנים בצל, מוסיפים את הטונה עם התבלינים – פפריקה ואורגנו. אחרי כמה שניות ערבוב (לפתיחת הטעמים) מוסיפים 3 עגבניות חתוכות, רסק עגבניות, מים. שהכל בערך יהיה בגובה חצי סיר.
אחרי שהרוטב מבעבע להוסיף חצי חבילת ספגטי ולבשל בלי מכסה עם ערבוב שלא יידבק (אפילו את המכסה חוסכים מלשטוף?)
וזהווו מוכן
יתחסל מהר ולשטוף מהרר כי אחרת זה נדבק (לונורא אין הרבה לשטוף)
כל הכבוד!
אין אין על מתכונים בסיר אחד
גמאני בעד ללכלך כמה שפחות כלים
ישלי גם מתכון לספגטי טונה בסיר אחד?
אם יש ביקוש אכתוב
ישש
אני אנסה!
וחנקת עם הכותרת משנה ?
תודה!!
יא אני אנסה בעז"ה
ממש בא לי
נשמע טעים אש!!
עשית לי תיאבון…בא לי להכין..
תודה מממ…טעים באמת!
עכשיו הכנתי, תודה.
חיחי גם אצלי האוכל הוא דבר מרכזי;)
נשמע טעיםםם
הרגע אכלתי פסטהה חח
ננסה בפעם אחרתת