קלה וטעימה
איך מכינים?
150 ג' פתי בר קרמל
100 ג' חמאה מומסת
2 כפות סוכר חום
שכבת המוס:
2 שמנת מתוקה 38%
2 חבילות אינסטנט פודינג וניל
כוס וחצי חלב
2 כפות דבש
3 כפות סוכר
שכבת הפירורים:
10 פתי בר קרמל
50 ג' חמאה מומסת
כף שטוחה סוכר חום
1. לגרוס את הביסקוויטים, לערבב עם החמאה והסוכר ולשטח
באופן שווה בתבנית, להעביר להקפאה בינתיים.
2. להקציף שמנת, אינסטנט חלב סוכר ודבש לקרם יציב.
3. להעביר את הקרם לתבנית מעל שכבת הפתי בר לסדר באופן
שווה.
4. להעביר בינתיים להקפאה ולהכין את שכבת הפירורים,
לגרוס את הביסקוויטים להוסיף חמאה וסוכר.
5. לפזר מעל ולהקפיא ללילה שלם.
* אין בעיה להכין בלי הדבש
* אפשר לשמור בהקפאה
לבריאות! שנה טובה ומתוקה
שותפות בדרך הוא בית חב"ד הראשון ברשת לבנות תיכון חרדיות. האתר מציע באהבה עזרה אנונימית בכל נושא, תכנים איכותיים ומעניינים ופלטפורמה כיפית להעלאת פוסטים משלך.