פשוטה וקלה ב-3 מצרכים בלבד
בתיאבון:)
מצרכים:
400 גרם ביסקוויטים מסוג פתי בר רגילים או בטעם שוקולד (*לרגישים לגלוטן: ניתן להשתמש בביסקוויטים ללא גלוטן)
מיכל שמנת מתוקה/ קצפת צמחית (250 מ"ל)
100 גרם שוקולד מריר
לציפוי:
חצי מיכל שמנת מתוקה/ קצפת צמחית (125 מ"ל)
100 גרם שוקולד מריר
אופן הכנה:
–טוחנים במעבד מזון את הביסקוויטים לפירורים (דקים או גסים).
–מניחים בקערה את קוביות השוקולד המריר (100 גרם) והשמנת המתוקה (מיכל) וממיסים במיקרוגל. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
–מוסיפים לקערה את פירורי הביסקוויטים ומערבבים היטב עד שכל הפירורים מכוסים בצורה אחידה בתערובת השוקולד.
–יוצקים את התערובת לתבנית אינגליש קייק ומהדקים היטב לתחתית.
–מכניסים למקפיא עד להכנת הציפוי.
– מכינים את הציפוי:
–מניחים בקערה קוביות השוקולד מריר (100 גרם) ושמנת המתוקה (חצי מיכל) וממיסים במיקרוגל. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
–יוצקים על העוגה בצורה אחידה.
*שומרים את העוגה במקרר לפחות שעתיים לפני ההגשה.
אשמח לשמוע איך יצא לכן בתגובות למטה
שותפות בדרך הוא בית חב"ד הראשון ברשת לבנות תיכון חרדיות. האתר מציע באהבה עזרה אנונימית בכל נושא, תכנים איכותיים ומעניינים ופלטפורמה כיפית להעלאת פוסטים משלך.
13 תגובות
תודה רבה!!
איזה חמודה שהתחשבת גם בצליאקיות והרגישות לגלוטן למינהם…
לא הרבה זוכרים- מנסיון
תודה..???
וואו נשמע טעים!!!
תנקייס!?
וואו נראה טעיםםם אבל אין לי מצרכים בבית… צריכה ללכת לקנות.
בהצלחה תשתפי איך יצא!,אם תעשי?
תודה!! אליפות של מתכון!
לא ניסיתי אבל בהזדמנות?
בהצלחה!❤
תודה רבה על הפירגון של כולכן,שותפות!???
אם תעשו תעדקנו איך יצא?
היי תודה על מתכון מצוין
יצא מעוללה!!!
בשמחה,תודה רבה!:) :
אוו,יצה 100!
אלופה 🙂
תודה!
תודה נשמה?????