לבוקר לפני בגרות זה מושלם!
הדבר הכי פשוט בארץ- סלט כרוב.
אז ככה:
– לחתוך כרוב כמה דק שאת אוהבת- אצל כל משפחה זה משהו אחר( להשתדל לא להיחתך).
– להוסיף- חמוציות שקדים אגוזים פקאנים- כל דבר צבעוני שיש בבית.
ולהכין רוטב
אני אישית עושה אותו בתוך שקית אוכל ואז כשמערבבים הכל נמס.
שליש כוס שמן
4 כפות חומץ
3 כפות סוכר
קצת מלח
2 שיני שום קטוש/ לעצלניות שום גבישי.
לערבב ביחד לשים על הכרוב קצת לפני ההגשה.
זה טעים ברמות-במיוחד לאלה שלא אוהבות מיונז.
ותוך כדי שכתבתי את זה פתאום קלטתי שאני אשכרה יודעת את המתכון בעל פה 🙂
שותפות בדרך הוא בית חב"ד הראשון ברשת לבנות תיכון חרדיות. האתר מציע באהבה עזרה אנונימית בכל נושא, תכנים איכותיים ומעניינים ופלטפורמה כיפית להעלאת פוסטים משלך.
8 תגובות
ואני כולי מחכה לפוסט מרטיט על כרוב אחד שלא הסתדר עם הכרוב השני ובסוף יצא סלט כרוב
אגב המתכון כן נראה טעים חחח
חחחחחחחחחחחחחחחח חנקתתתת
חח לייק?
חחחח אמאל'ה גם אני
זה היה מפתיע יש לציין
איזה כיף שאין בזה מיונז! ננסה בע'ה.
הייתי בטוחה משהו על ראש טיפש חחח
יו נשמע מעניין!
לאכול משהו בריא לפני בגרות, ולא רק נאש.
מנסה???
אם הצלחת בע"פ, אז את לא ראש כרוב;)