עוגת בראוניז
קרדיט לאחותי
מצרכים-
200 גר שוקולד מריר
3/4 כוס שמן קנולה
4 ביצים L
כוס סוכר
1/4 כפית מלח
1 וחצי כוס קמח לבן
ואפשר כוס אגוזים קצוצים
אופן הכנה-
ממיסים על האש את השוקולד השמן הסוכר והמלח, לערבב כל הזמן שלא ישרף.
מורידים מהאש ומוסיפים את הקמח ומערביבים.
מוסיפים ביצה ביצה ומערבבים מהר.
מכניסים לתבנית ולתנור שחומם מראש על 180 מעלות 17 דק ולהוציא שלא יאפה מידי
אל תשכחי לצלם ולעדכן איך היה?
שותפות בדרך הוא בית חב"ד הראשון ברשת לבנות תיכון חרדיות. האתר מציע באהבה עזרה אנונימית בכל נושא, תכנים איכותיים ומעניינים ופלטפורמה כיפית להעלאת פוסטים משלך.
6 תגובות
תותחי
אלופההההה
ומניסיון- אל תוותרו על האגזוזים בבראוניז זה מוסיף המון
קודם כל תודה נשמע טוב
זה תבנית אינגליש?
אפשר להמיס את השוקולד בשקית ואז להוסיף את השמן?
אין קטע להמיס את השוקולד בשקית, כי מכינים את כל החומרים בסיר אחד ממילא.
וזה אחלה מתכון!!
אין לי מושג מאיפה יש לך אותו ואין לי מושג מאיפה לי יש את המתכון הזה (מאיזה ספר ענתיקה) אבל הוא מעולה!! ממליצה להכין!
יש לי גם מתכון קל ממש וטעים לקרפ (פנקייק) שראיתי בהידברות-
מה צריך?
2 ביצים
2 כפות מים
1 כוס חלב
1 כוס קמח
1 שקית סוכר וניל
1 כף שמן
איך מכינים?
מכניסים את כל החומרים היבשים לקערה בנפרד ואת הרטובים לקערה נפרדת, מערבבים היטב ומאחדים תערובות.
חשוב לוודא שאין גושים בתערובת.
משתמשים במחבת איכותית או במחבת מיוחדת לקרפ. משמנים אותה קלות במעט שמן, מחממים היטב, ויוצקים מן התערובת למחבת בעזרת מצקת. מטלטלים את המחבת עד שהיא מכוסה כולה בשכבה דקה של התערובת. מטגנים מעט, הופכים את הקרפ ומטגנים דקה נוספת גם מהצד השני.
מעבירים לצלחת, ומורחים את הקרפ המוכן בממרח שאוהבים – שוקולד למריחה, נוטלה, שוקולד מריר מומס עם אגוזים קצוצים או כל ממרח אחר שיתן לכם את החוויה המפנקת המושלמת
בתאבון!!
????