מכינים עם 5 מצרכים בלבד. טעים בטירוף:)
בתיאבון:)
מצרכים:
300 גרם ביסקוויטים מסוג "פתי בר" מפוררים (לרגישים לגלוטן ניתן להשתמש בביסקוויטים ללא גלוטן)
4 כפות ריבת חלב
8 כפות (80 מ"ל) שמנת מתוקה
לציפוי:
75 גרם שוקולד חלב + כפית שמן
כף ריבת חלב + כפית מים
אופן הכנה:
-מערבבים בקערה 4 כפות ריבת חלב עם 8 כפות שמנת מתוקה. מוסיפים פירורי ביסקוויטים ומערבבים לתערובת אחידה.
-משטחים בתבנית אינגליש קייק בגובה אחיד.
-מניחים בקערית 75 גרם שוקולד חלב עם כפית שמן וממיסים במיקרוגל במשך כ-15 שניות. מערבבים לתערובת חלקה ויוצקים מעל (אם השוקולד מתקשה אפשר להוסיף כמה כפות מים רותחים ולערבב).
-מערבבים כף ריבת חלב עם כפית מים ומפזרים בכמה מקומות מעל ציפוי השוקולד. בעזרת קיסם או מזלג יוצרים דוגמאות עדינות.
-מכניסים למקפיא למשך כשעה. מוציאים וחותכים לקוביות קטנות בגודל 2X2 ס"מ. שומרים בקופסה אטומה במקרר או במקפיא.
ספרו לי איך יצא לכן
שותפות בדרך הוא בית חב"ד הראשון ברשת לבנות תיכון חרדיות. האתר מציע באהבה עזרה אנונימית בכל נושא, תכנים איכותיים ומעניינים ופלטפורמה כיפית להעלאת פוסטים משלך.
7 תגובות
נשמע מעולה!
תודההה
נשמה!!???
אני רוצה לנסות..
אפשר להחליף את הביסקוויטים בפצפוצי אורז? יכול להיות שיצא יותר טעים וקריספי..
הי..
לא ניסתי,אז לא תשובה שאני יכולה להיתחייב..
אבל את יכולה לנסות..
בהצלחה!?????
אם תנסי תעדכני ושתפי איך יצא..!!
יש מתכון עם פצפוצי אורז וחמאת בוטנים
אחד הטעימים והאמת גם אחד המשמינים?
תודה על המתכון!