בכללי כל דבר שהכנתי יותר מפעמיים שלוש? אבל פחות בכללי , אני לא מכינה הרבה מפאת חוסר בכח או במילה יותר פשוטה – עצלנות ? "אם אין לחם, תאכלו עוגות (שהכינו אחרים:)"
דג , פסטה בכל סוג שהוא של הקרמה או רוטב, חביתה ??, אורז, קוסקוס, פתיתים, פירה, סלט ??, צ’יפס, אנטי – פסטי, שניצלים בתנור \ מחבת, עוף, מרק, סושי ???, שייקים למינהים (למשל נענע גרוססס יאמממייי) וכו’ וכו’ וכו’ (טוב זה אחרי הרבה זמן של להכין ארוחות עיקריות, לא להבהל, ויש לי עוד המוןןן מה ללמוד להכין בלי מתכון).
אפילו שוקו לוקח לי זמן להיזכר איך מכינים. אפילו חביתות הצלחתי להחריב, אימפריות של ביצים שבורות, מחבתות חרוכות ותקוות מרוסקותשל אחותי הקטנה לארוחת ערב. את מעריכה אותי יותר מדי
חביתה פסטה מוקרמת ציפס דג מבושל או בתנור מוקפצים סלטים תפוא בתנור (וגם בטטה לפעמים) עוף שניצלים . ויש עוד מלא אני לא אחת שאוהבת להסתכל במתכונים. שמה מה שרואה… בד"כ יוצא טעים:)
הכל (כמעט?) בדרך כלל כשאני מסתכלת במתכון זה רק להרגיע את עצמי שהכנסתי הכל, ואני גם אופה מלאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!! לרב אחרי שאני משתמשת במתכון בפעם הראשונה, אני לא צריכה אותו אחר כך
הכל אני לא מסתכלת במתכונים רק דברים שאני מכינה בפעם הראשונה וגם אז אני מסתכלת מה העיקרון של המתכון מה המרכיבים איך זה אמור לצאת ומכינה לבד אני כמעט אף פעם לא מכינה כמו שצריך אלא משנה ברוב הפעמים כי בא לי לעשות לא לפי מה שצריך אחרי שנים של בישול- אמא שלי מכינה אוכל יותר בריא והברירה היחידה היתה להכין לבד משהו אחר בקיצור זה מגיע מהניסיון ואי אהבה למתכונים
וואו הרבה חלות לשבת פסטה שקשוקה/חביתות… כל מיני סלטים לשבת(טחינה, ממרח זיתים, חצילים…) דגים לשבת(זה בעיקרון כל שבוע להכניס מה שמתחשק לי…) קיצער, חולה על המטבח. לא אוהבת לעבוד עם מתכונים. אני ממש ממש נהנית לזרוק לסיר מה שיש ולראות מה יוצא…
33 תגובות
דייסת סולת
חביתה
פסטה לבנה?
מנה חמה?, אבל לא משנה מה אני אסתכל בהוראות
את הלב שלי.
אללל!
זה לא טעים בכלל!!
תמצאי לך דברים יותר טובים! טוב?
מניסיון??
?
אאוצ♥️
סלטט
חביתה
מיץ(תרכיז ומים)
חביתה\טוסט\ זהו בעיקרון ????
אהה נכון!! טוסט!
מנה חמה ושוקו!!!
☺️?
תפוא ובטטה בתנור
ציפס
דגים בתנור
טוסט
חביתה
מרק ירקות
קוסקוס (משקית חחח)
סלט
שוקו/קפה/תה/מיץ
חביתה,
לחמניות,
פסטה מוקרמת,
עוגיות שוקולד ציפס,
טוסט,
ציפס [בתנור ומתוגן],
פאלפל ,[בכוונה הא']
מרק
סלט
אני מלכת המטבח ונימצאת בו המון [לא בגלל שמשעמם לי.]
אין לי כח לרשום עוד…
עזרתי?
פסטה רוזה ומוקרם
חביתה
מוקפץ
שקשוקה
מרקים
ציפס
שניצל
תפו"א בתנור
ועוד כל מיני שכרגע לא עולה לי
בכללי כל דבר שהכנתי יותר מפעמיים שלוש?
אבל פחות בכללי , אני לא מכינה הרבה מפאת חוסר בכח או במילה יותר פשוטה – עצלנות ?
"אם אין לחם, תאכלו עוגות (שהכינו אחרים:)"
חזקקק חח
אני בכללי אוהבת ללכת לפי משו כתוב זה יותר נוחח
אבלל אני יודעת גם בליי
עוגת פרורים
סלמון מתוק
קציצות
עוגת שמריםםם
שקשוקהה
ועודדדדדדדדדד
עוגות פשוטות
לחם
כול דבר שסמים אותו בלחם
גאנק פוק
מוקרם
בקיצור- כול דבר שהוא קל, פשוט, כמה דק הכנה ולפה
שקשוקה:)
סתם כי עוד לא הצלחת להרוס את זה?
דג ,
פסטה בכל סוג שהוא של הקרמה או רוטב,
חביתה ??,
אורז,
קוסקוס,
פתיתים,
פירה,
סלט ??,
צ’יפס,
אנטי – פסטי,
שניצלים בתנור \ מחבת,
עוף,
מרק,
סושי ???,
שייקים למינהים (למשל נענע גרוססס יאמממייי)
וכו’ וכו’ וכו’
(טוב זה אחרי הרבה זמן של להכין ארוחות עיקריות, לא להבהל, ויש לי עוד המוןןן מה ללמוד להכין בלי מתכון).
אפילו שוקו לוקח לי זמן להיזכר איך מכינים. אפילו חביתות הצלחתי להחריב, אימפריות של ביצים שבורות, מחבתות חרוכות ותקוות מרוסקותשל אחותי הקטנה לארוחת ערב. את מעריכה אותי יותר מדי
דג בתנור
ציפס
פירה
פסטה
קוסקוס
פצפוצי שוקולד
חביתה
אורז
בלי מתכון בכלל, כאילו להמציא?
או מתכונים שיודעת בעל פה?
חביתה, פיצה, דגים, מיצים, שתיה חמה, לביבות תירס, קציצות, פשטידה, פסטה, אורז, סלט, מרק עוף לשבת, עוגות ועוגיות… כל מיני המצאות של מתכונים שעולות ל¹י לראש באותה רגע שאני מכינה? לא זוכרת כרגע אני עגיין עייפה מהבקר?
אני מבשלת ואופה את הארוחות בבית. אז ברוכהשם?
חביתה
פסטה מוקרמת
ציפס
דג מבושל או בתנור
מוקפצים
סלטים
תפוא בתנור (וגם בטטה לפעמים)
עוף
שניצלים
.
ויש עוד מלא
אני לא אחת שאוהבת להסתכל במתכונים.
שמה מה שרואה…
בד"כ יוצא טעים:)
כדורי שוקולד
חביתות מכל הסוגים
טוסטים
שוקו
אייס קפה
קוסקוס
שקשוקה
סלט
ציפס
הכל (כמעט?)
בדרך כלל כשאני מסתכלת במתכון זה רק להרגיע את עצמי שהכנסתי הכל,
ואני גם אופה מלאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!
לרב אחרי שאני משתמשת במתכון בפעם הראשונה, אני לא צריכה אותו אחר כך
כמעט הכל…מבשלת ומכינה אוכל מגיל מאוד מאוד קטן…
הכל
אני לא מסתכלת במתכונים רק דברים שאני מכינה בפעם הראשונה וגם אז אני מסתכלת מה העיקרון של המתכון מה המרכיבים איך זה אמור לצאת ומכינה לבד
אני כמעט אף פעם לא מכינה כמו שצריך אלא משנה ברוב הפעמים כי בא לי לעשות לא לפי מה שצריך
אחרי שנים של בישול- אמא שלי מכינה אוכל יותר בריא והברירה היחידה היתה להכין לבד משהו אחר בקיצור זה מגיע מהניסיון ואי אהבה למתכונים
חביתה
ירקות בתנור מכל הסוגים
דגי מושט חריפייייייייםםםם של עשן מהאוזנים
כדורי תמרים
סלטים מכל הסוגים
מרק כתום
פסטה
אורז
קינואה
עוגת קפה (יאמייי)
טחינה
חומוס
קציצות טעימוווותתת
יאו זה נראה הרבהההה אבל תכלס אני רק שולית השף ומה שאני עושה הכייי הרבה זה כמה מפתיע- לקלף לחתוך ולשטוףףףף
יום טובב (תודו שבאלכם אוכל עכשיוווו)
יואו
איך באלי דגי מושט חריפיםםםםםםםםםם
אפשר להתארח אצלכם?
כלום.?
מפונקת_למדי_#
קציצות טונה
אורז, מקרוני, מלא סוגים של מרקים, שייק, סלט טחינה, שניצל טבעול…
וואו הרבה
חלות לשבת
פסטה
שקשוקה/חביתות…
כל מיני סלטים לשבת(טחינה, ממרח זיתים, חצילים…)
דגים לשבת(זה בעיקרון כל שבוע להכניס מה שמתחשק לי…)
קיצער, חולה על המטבח. לא אוהבת לעבוד עם מתכונים.
אני ממש ממש נהנית לזרוק לסיר מה שיש ולראות מה יוצא…
חביתה