טעים להכירחיתוכיות ריבה עם פירורים
קטגוריה ברכת מזונות, עוגות, אפייה. לשלב הראשון הכיני את הבצק הפריך,
לתוך קערה שטוחה הכניסי:
¼ 2 כוסות קמח
½ כוס סוכר
קורט מלח
כף תמצית וניל
כף קליפת לימון מגורררת
2 ביצים
חתכי לקוביות
200 גרם מרגרינה
ופזרי אותם בקערה על החומרים.
לושי את כל החומרים לבצק אחיד.
לשלב השני, הכניסי לתבנית ¾ מכמות הבצק ושטחי על תחתית התבנית בשכבה בעובי 1 ס"מ. ומרחי עליו
½ כוס ריבה
שלב השלישי והאחרון, הפירורים.
לתוך הקערה עם השארית הבצק תוסיפי:
¼ כוס קמח
2 כפות סוכר
ולושי את הבצק.
את הבצק שנוצר פוררי בעזרת פומפייה, או בידיים, ופזרי את הפירורים על הריבה.
הכניסי לתנור ואפי אותו בחום בינוני למשך 35 דקות בערך. המאפה מוכן כאשר הפירורים קשים.
חתכי לריבועים בגודל 4×4 ס"מ בעוד המאפה חם. שחררי את העוגיות מן התבנית בסכין גמישה ולקרר
לשמור את העוגיות המקוררות בכלי סגור
6 תגובות
ייאמייי
כמו תמיד, אהבתי !
חחחח תודה😍☺️
יאמייק! נראה טעים בטירוף!!
אולי יהיה לי סבלנות וכוח לנסות להכין-:)
חחח תודה☺️
זאת לא עבודה קשה, הככנה לא מוסבכת אם יש זה כתוב לך בצורה מסודרת מא' ועד ת' ויש לך את כל הידע. אז את הולכת להכין?😉
יאוו נראה טעיםם
תודה!
חחח תודה😍