להוסיף קצת טעם לחיים… או לאוכל:)
לי אישית יש בעיה כשאני מתחילה לבשל.. לא תמיד אני מצליחה לקלוע לכמויות המלח הנדרשות.
עם השנים למדתי לפתח שריון מסוים כלפי כל אותם חסרי טקט שבמקום לקחת את המלחייה ולפזר בשקט מעט מלח באלגנטיות (וזה לא פשוט), הם מכריזים זאת בקולי קולות מעל גביי השולחן שיידעו כולם, יידע הציבור וייזהר- חסר מלח!!
אז מה בעצם אני באה לומר?
והכי חשוב שאת כל זה נעשה מתוך נתיתנת תחושה טובה למי שהכין את האוכל הטעים:)
שותפות בדרך הוא בית חב"ד הראשון ברשת לבנות תיכון חרדיות. האתר מציע באהבה עזרה אנונימית בכל נושא, תכנים איכותיים ומעניינים ופלטפורמה כיפית להעלאת פוסטים משלך.
4 תגובות
איך פיספסתי את זה מתי העלו את זה??
תודה רבה! חידשתן לי!
אני אלמד ואדע להבא
וגם אשתף את המשפחה בעז"ה
לפי אדמור הזקן, גוש שעובר שעבר לכלי שלישי, נחשב ככלי שלישי לכל דבר. ולא משנה שהוא מוצק ובעצם לא התקרר. אז אין בעיה לשים על גוש שעבר לכלי שלישי מלח, למיטב ידעתי ומה שלמדתי….
זה לא מובן לי, כי זה עדיין חם כמו בכלי ראשון שהרי זה לא נגע בדפנות, אבל ככה זה…
תאמת זה די ברור שזה הלכות שבת ובכל זאת עדיף להגיד שזה שבת שאם במקרה בנות שנכנסות לאתר חסרות ידע לא יחשבו שמדובר ביום חול…