-"המורה הבנתי הכל!" העיניים של חגית נצצו כמו טיפות גשם שאף אחד לא ניגב מהחלון.
"לקח לי זמן, את מכירה את המוח שלי" אצבעותיה נקשו על ראשה, כאילו היא מנסה להעיר שם כמה ברגים רדומים "אבל בסוף אני קולטת הכי טוב" חייכה.
גבה של המורה מירי נרכן קדימה וידיה נשענו על השולחן. היא לא אמרה כלום אבל החיוך שלה גילה שהיא מאוד רוצה לשמוע את ההמשך ומתאפקת.
'כי יש לה מוח ששליט על הלב' חלפה מחשבה של חדרי ניתוח מתחת לשערות של חגית. היא נהנתה לגלות שאין בה שמץ קינאה במורה מירי 'כי גם לי כבר יש מוח שליט על הלב!' התרברבה לעצמה בשקט.
-"נכון לפעמים את מנסה למלא את הכוס ותנועה אחת קטנה גורמת למים להישפך על כל השיש?" שאלה את המורה
-"כן, קורה"
-"אבל נכון שרוב הפעמים לא נשפך לך?" ניחשה בשובבות
-"נכון, ב"ה"
-"אבל נכון שכשהיית בת 4 רוב הפעמים כן נשפך לך?"
-"מה את אומרת?!" התפעלה המורה מירי מהניחושים המבריקים
-"זהו, אז לי מאוד עזר לדמות את המוח לכל מיני דברים אחרים" מחאה חגית כף בהתלהבות. "פתאום הבנתי את הקטע הזה עם מיומנויות" המילה מיומנויות הסתבכה לה קצת "המחנכת הזכירה את זה בשיעור חברה בקטע אחר בכלל, לומשנה. הרעיון הוא שדיברנו על דברים שמתפתחים מאז שאנחנו ילדים קטנים, וככל שמתרגלים אותם זה נהיה יותר קל, כמו לרכב על אופניים או להסתרק או כל מיני דברים אחרים שבגיל קטן קשה ואח"כ זה קל. ואז הבנתי שגם המוח מתפתח וכדי שהוא יהיה שליט על הלב צריך להתאמן…"
-"וואו" העיניים של המורה מירי נפערו לרווחה
-"חידשתי לך?" חגית לא פירשה נכון את ההתפעלות
-"לא חידשת לי, אבל אני נהנית שמצאת את החיבור הזה שעזר לך. בסופו של דבר כל הסבר שמתיישב על ליבך הוא מצויין"
חגית מתחה רגליים ונשענה לאחור, מהרהרת.
"את חושבת שההסבר הזה התיישב על ליבי או על מוחי?"
—שתי שניות של שקט
שתיהן פרצו בצחוק
שותפות אהובות,
אני מודה בזאת למי שהעלתה את הרעיון לכתוב בנושא מוח שליט על הלב ומקווה שיהיה לתועלת.
הפוסטים הבאים יעסקו בע"ה בתחומים אחרים על פי הרעיונות והבקשות שלכן או על פי החוויות האישיות שלי 😅
בכל מקרה, זה הזמן לספר לכן שכבר תקופה נכבדה צוות האתר עוסק במלאכת קודש של הוצאת כמויות אדירות של פוסטים יפהפיים ואיכותיים מתקופות קדומות באתר – שנקלעו לארכיון שלא באשמתם, אחרי שפתחנו את האתר החדש.
אפשר היה לקרוא אותם עד היום בארכיון, אבל בינינו – מי נכנסת לארכיון? זה מלא אבק…
ישבנו במסירות וקראנו פוסטים מרתקים, העברנו אותם אחד אחד לאתר החדש לטובת כולכן. יש שם נושאים מרתקים, בלוגים אלופים ומלא שאלות ותשובות של משיבות מקצועיות שהגיבו לשאלות בעבר.
ממש ממליצה לכל מי שזמנה בידה לחטט קצת בתגיות (לחצי כאן) בנושאים שמעניינים אותה, או ללחוץ על תגיות בפוסטים חדשים שמתפרסמים, כדי לקבל עוד פוסטים באותו נושא ולהעמיק בו.
יהיה לכן כיף!
ועוד חידוש – הסטטוס שלנו מתחדש! מידי שבוע יתפרסמו בו פוסטים בנושא נבחר. פוסטים מכל הזמנים! שווים ומרתקים! מוזמנת לעקוב.

חני
תגובה אחת
🩷
עוד כאלה בבקשה תודה.