מהראש עד הרגליים
היי שותפות מה קורה?
בתקופה האחרונה כולנו בקושי יוצאות מהבית וזה ממש הזדמנות לרענן את המלתחה ולשפר את איך שאנחנו מתלבשות אז החלטתי לשתף אותכן בכמה טיפים שעוזרים לי.
1.אקססוריז- בעייני זה הדבר הכי חשוב! את יכולה להתלבש הכי פשוט אבל אם תשימי עגילים מיוחדות או תיק מהמם הם "יגנבו" את כל ההצגה ויהפכו את כל המראה להרבה יותר טוב!
2.נעליים- בעייני כל מה שצריך בנעליים זה זוג אחד בצבע לבן/ אפור שפשוט מתאים להכל! נעליים פשוטות שלא יבלטו יותר מדי ויתנו מקום לבגד!
3.חיבורי צבעים- זה עניין של טעם כמובן אבל לטעמי לשים חולצה צבעונית וחצאית צבעונים גם… זה קצת מוגזם ויותר מדי…
תחשבי בצורה לא מוגזמת- אם פריט אחד הוא רועש אז שהשאר יהיו עדינים ולא בולטים.
4. שיער- תגווני! לכל אחת מאיתנו יש את התסרוקת הקבועה שהיא עושה בשיער- חצי קוקו ,צמה , פזור… הגיע הזמן לנסות משהו חדש! זה ישפר את איך שאת נראית פלאים.
5. ביטחון עצמי- יש ימים שאני מרגישה הכי יפה בעולם ויש ימים שאני לא רוצה להסתכל במראה… בסוף גיליתי שמה שאני חושבת משפיע על מה שאחרות חושבות עלי.
כשאני מרגישה שאני מהממת המחמאות לא מפסיקות לזרום וכשאני לא… גם המחמאות לא.
6.אומץ- לכל אחת מאיתנו קרה שהיא ראתה בגד מסוים ואמרה " ואו הוא מדהים אבל… אני בחיים לא ילבש אותו" – תנסי! מה כבר יכול להיות?! תתחילי מללבוש כובע או אקססוריז מסוים שיש לך אבל בחיים לא העזת- זה מתחבר גם עם הסעיף הקודם, היי בטוחה בעצמך.
7. תכתבי לי בתגובות על עוד נושאים שהיית רוצה טיפים לגביהם ומה הכי יעניין אותך.
נ.ב- לפני כמה שבועות עלה פוסט שלי על איך ללמוד למבחן, אבל לצערי הוא עלה בזמן החופש… אז עכשיו כשמתחילים הלימודים הוא יכול ממש לעזור- יש שם אחלה טיפים!
8.אוקיי סבבה אני יודעת שציפס לא באמת קשור לסטייל וכל זה אבל זה טעים רצח והגיע הזמן ללמוד איך עושים אותו מושלם
ציפסססס!!! ציפס זה החיים, כמה קל ככה טעים. אז הפעם איך לא לשרוף ולא לאכול חתיכות לא מבושלות!
מצרכים:
תפוחי אדמה לפי הצורך- לבן אדם אחד שלוש. אבל מניסיון, איזה בן אדם אחד ואיזה נעליים כשיש ציפס בשולחן.
כלים:
קרש חיתוך.
סכין.
סיר.
כף מחוררת.
צלחת עם נייר מגבת.
אופן ההכנה:
תקלפו את תפוחי האדמה ותחתכו לציפס, עובי לא עבה מדי ולא דק מדי.
(שלב שמוסיף אבל בכלל בכלל לא חייב זה להקפיא את הציפס לאיזה שעה שזה עושה קרנציות מטורפת לציפס אבל זה מלא זמן)
תחממו שמן על האש הכי גבוהה, תכניסו ציפס אחד ותבדקו אם כשאתם שמים יש בועות, אם יש בועות סימן שאפשר להכניס!
תכניסו את הציפס- לגבי זמן טיגון זה משתנה מאדם לאדם כי זה תלוי בעובי של הסיר ובעוצמה של האש.
תעשו ממש דקה או שתים על האש הגבוהה ותנמיכו לאיזה שבע דקות בערך- תוציאו ציפס אחד ותדקרו במזלג, אם הוא רובו רך אפשר להגביה בחזרה עד לקבלת צבע זהוב מושלם וקריספי אם לא להמשיך לטגן עד שיתרכך רובו.
כשהוא זהוב מוכן ורך תוציאי לצלחת עם נייר מגבת תמליחי בזהירות, תתפנקי ותתנחמי!
13 תגובות
טיפים מושלמיםם!!
תביאי עוד כאלו, במיוחד בקשר ללבוש!
אהבתי?
וואוו
תקשיבי אני אוהבת את הבלוג החמוד והטעים הזה?
הוא דבש. אוי אני עם התאורים שלי?
בקיצור תעשי עוד הרבה כאלה!!! אל תפסיקי?
דווקא אני חושבת שצ'יפס מאוד קשור לבגדים.
אם אוכלים ממנו יותר מידי הם לא עולים.
https://shutafotbaderech.co.il/good/%d7%98%d7%a2%d7%99%d7%9e%d7%94-%d7%9e%d7%94%d7%97%d7%99%d7%99%d7%9d-2/
זה הקישור לפרק הקודם!
וואוו איזה בלוג חמודדד
איך לא ידעתי עליו??
תמשיכיייייי
ליאלו.
וואו מהמם!
והכי עזר לי הציפס? תמיד יוצא לי שרוףף וזה ממש מעצבןן חח
חניי את מתוקהה
טיפים מהמהמיים!
את נשמעת משהי ממש מעניינת!!
ואת כותבת ממד ברמה!
מענין מה גיל השכבה שלך:) ?
וואו חני ממש יפה ותורם?
אהבתי! מחכה לעוד:)
חח כפרה עליךך
תביא איזה מנת ציפס
באלייייייייייייי
נווו אני רעבה לציפסס
??????
אני אגיד לך את האמת,
בהתחלה הבלוג לא היה נראה לי, כי אני מהזה לא בקטע של טיפים לחיים וזה אז אפילו לא פתחתי,
והיום פתחתי ומה אני אגיד?! אחד הדברים! תמשיכי לכתוב לנו דברים כאלו חמודים!!
אלופהה
יאמיייייי צ'יפס!!!
אני כבר איזה חודשיים בקרייבינג לציפס טעיייים.
אבל לא סתם ציפס.. משהו טוווב.
אבא שלי, כבר יורד עלי שהוא יייתן לי בחתונה צ'יפס.
בסוף סיכמנו, על דירה וצ'יפס.. ;P
נראלי אני מכינה מחר את מה שכתבת, זה נראה צ'יפס של השמחווות!! אבל אני אשקיע עם הפריזר וזה.. שיהיה שווה את כל החודשיים 😉
הצ'יפס זה כדי שלא נצליח להשתחל לבגדים לפי הוראותייך?