בכל הניסויים הפסחיים יצא לי משו מדהים ויעיל!!!!!! לכל דבר
באהבה לכל מי שמה שלא היה ברוסיה לא נכנס אליהם לבית…
אנחנו כנ"ל
פשוט לוקחת כמה תפוחי אדמה
מכניסה למעבד מזון עד למצב שזה נראה כמו עיסה לבלינצ'ס
לוקחת קערה ומכסה בחיתול בד.
שופכת את העיסה על החיתול
ועכשיו צריך לחבוץ.
כמה שיותר יותר טוב.
תעזרי באנשים בעלי כוח..
לאחר שסחטת כמה שיכולת..
(בזהירות שלא יצא מחורים כל שהם…)
פותחת את החיתול
ומה שיוצא זה בעצם קמח תפו"א לא מיובש..
יוצא אמנם כמות לא ענקית… בגלל שזה דחוס
אפשר להוסיף את זה לקצף, אגוזים וכו ולהכין עוגות…
אין לי מתכון מדויק כי כל פעם אנחנו מנסים משו אחר…
אבל כיד הדמיון הטובה…
אשמח לדעת אם נהנית..
שותפות בדרך הוא בית חב"ד הראשון ברשת לבנות תיכון חרדיות. האתר מציע באהבה עזרה אנונימית בכל נושא, תכנים איכותיים ומעניינים ופלטפורמה כיפית להעלאת פוסטים משלך.
26 תגובות
חח די דילגתי האמת, אנחנו אוכלים..
אז תודה לך על החשיבה.
אצלנו אין עוגות בפסח כי פשוט אין ממה?
אבל תודה!
מענין
תפו"א נראה לי נבראו במיוחד לפסח
רואה מהזה??!
אין אין אין על ה'. תמיד חושב עלינו
תודה!!!
איזה כיף לדעת!
וואי תודה!!
בחיי לא ידעתי אתזה… ?
????
חח איזה חמודה שחשבת עלינו
תודה!
תודה!
אויי מגנוב
תודה ששלחת:)
ננסה בפסח..
בשמחה…
אני יודעת שכרגע זה לא נשמע הכי מגרה…
אבל בפסח אפשר לעשות עם זה המוןןן
נשמע קצת מסובך אבל אולי אני ינסה.. אנחנו לא אוכלים כלום בפסחח!! זה עדיף?וגם אם כן אתזה אז צריך להכין לפני פסח..
וואי באמת מעניין מה אתן אוכלות בפסח…
בטח הרבה תפו"א, לא?
רוצה לשמוע?
אנחנו לא שותים מים מהברזים
שרויה ברור שלא
תעשייתי (חוץ ממצות, יין, וכו שחייב)
הכל מכינים בבית
באמת המאכלים העיקרים זה פירות, ירקות (שאגב לפני שאוכלים צריך לקלף) תפוא, ובייצים וכמובן מצות.
מצות קוממיות הכייי טעיםםם תודוווו ???
לא שותים מים מהברזים??
כאילו מבחינת חשש חמץ?
אז אתם שותים רק מינרלי?
מינרלי זה קנויייי ??
ממלאים מים מלפני כנראה..
תפוחי אדמה, עופות, בשרים, ביצים וירקות שאפשר לקלף פחת או יותר
בקיצור: יש הרבה אוכל???
ביצים. מצות. תפו"א. מצות. סלט. מצות. מצות.מצות.
אני יעצור כאן
ברור, תפו"א והמון.
באופן כללי מלא פירות וירקות, לא תעשייתי, הכל מקולף, חלבי כמעט ולא, לא קטניות, לא שרויה..
מה אתם אוכלים?
אוכלים בשר, דגים, תפו"א, ביצים וירקות ופירות מקולפים (מה שאי אפשר לקלף לא אוכלים)
מקלות בגלגלים- זה נשמע שדווקא יש אוכל, יש לי חברות חבדניקיות וכל פעם בפסח הן אוכלות ת'ראש שאינלהן מה לאכול אז לכן עניין אותי חח.
אבן דרך- אממ אנחנו אוכלים הכל בערך כאילו חוץ ממה שחמץ וקטניות ברור שלא אממ ויש לנו רק 2 הכשרים בבית שאנחנו אוכלים בפסח, אבל בכללי ממש נחמד:)
אניוואן- חח האמת שהצחקת אותייי, אמאלה נשמע עצוב ממשש בואי אליייי חחח.
לא משנה איך קוראים לי- כאילו ירקות שיש להם קליפה שא"א לקף אתם לא אוכלים? למה?
את מכינה לבד את הקמח? וואו נשמע אממ מתיש..
היי בקשר לעוגות..
עם אתן משתמשות במי סוכר..
קודם כל לערבב כל החומרים היבשים יחסית (אגוזים טחונים, קמח תפו"א וכו..) עם מי הסוכר לערבב טוב
ואח"כ בתנועות קיפול עם הקצף.. בזהירות..!
אני חושבת שאפשר להפחית בשמן אם שמים אגוזים..
אבל אין לי מושג… לא אחראית לתוצאות..?
מממ עדיף קמח תפוא קנוי חח
אני חבדניקית אנחנו אוכלים עוד כמה דברים חוץ מתפו"א. (גזר, קישואים עגבניה, מלפפון, חצילים…?)
ב"ה פסח זה חג האוכל יש הרבה מה לאכול ואוכלים הרבה-אוכל אמתי בשר, עופות, דגים.
איזה הרעיון מגניב, תודה על השיתוף!
אנחנו לא אוכלים חלבי שמן סוכר קטניות שרויה וכו' ובכל זאת בפסח יש מלאא אוכל..
בחיים לא הייתי מוותרת על זה!
תודו שאין על פסח?
יאא מגניב!!! תמיד בנודודות שולחות מתכונים לפסח וזה עם קמח תפוחי אדמה אבל אנחנו לא משתמשים בפסח אז זה יכול להיות ממש טוב?