אממ.. כבר אמרתי שיש לי חולשה לגלידה?!
בו בו בו בו בוקר טוב!!!!!!
היום אני יביא לכן מתכון לעוגת מוס שהיא בעצם עוגת גלידה, של דודה שלי שכל פעם שהיא מגיעה לשבת היא מביאה אותה עד שהחלטתי שפשוט לא צריך לחכות עד שהם יבאו לשבת בשביל להכין את העוגה… (תכלס…)
אז
מצרכים:
אופן ההכנה :
להקציף את החלבונים עם הסוכר
בינתיים להמיס את השוקולד והחמאה ולאחר מכן להוסיף לשוקולד את החלמונים.
לערבב את שתי הבלילות בעזרת קיפולים עדינים ולחלק לשניים
את הראשון להכניס למקרר ולשני להוסיף את הקמח התופח (או את הקמח והאבקת אפיה)
להכניס את הבלילה עם הקמח לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכ-10 דק'.
כשהתחתית מתקררת מורחים את המוס ומקפיאים.
מומלץ לחכות קצת אבל לחסרות הסבלנות שביננו אפשר גם לא לחכות (;
מקציפים מיכל ריץ עם חצי קופסה של פודינג וניל, מורחים מעל המוס ומקפיאים שוב.
אפשר לקשט ואפשר גם שלא בין כך ובין כך זה יוצא טעים (מקווה…)
שיהיה לכן בתאבונים !
שלכן
פדלולה
שותפות בדרך הוא בית חב"ד הראשון ברשת לבנות תיכון חרדיות. האתר מציע באהבה עזרה אנונימית בכל נושא, תכנים איכותיים ומעניינים ופלטפורמה כיפית להעלאת פוסטים משלך.
4 תגובות
יאאא אחותיי נשמע טובב
תודה לך!!
וואי אני אוהבת גלידות ברמה קשההה
בקיץ זה בערך כל יום טילון או מגנום?
תודה על המתכון!
שומרת אותו אצלייייייי
בובובוקר טוובבב!!
פדלולה המפודללתת
שאני בריאה עליה ברמה גדולהההה
לא שומרת מתכונים;( אבל קוראת את כללללל הפוסטים שלך למנעם
חח פדהאללל
אני אוהבתותךךךך
דיוששש
אהההה
בריאה עליךך פדאהלוששש
נשמע טוב כרגיל?? ומגרההה (גם כרגיל)