מגדל אייפל
לפרק הקודם
ש-לוםם לכולן
ושבוע טוב ויום נפלא!!!
היום אביא לכן מתכון לעוגת מייפל שדרך אגב חוץ מהמייפל ששופכים מלמעלה אין בה שום מייפל… אבל היא ממש טעימה.
רק ראיתי ת'תמונה ואמרתי לעצמי, 'יאו פדלולה זה, זה יצא פצצה' וכך באמת היה הנבואה הגשימה את עצמה…. (יא הקוטג'!!)
בקיצור המתכון באדיבות רון יוחננוב (הפעם זכרתי!!) אתר כלשהו.
המצרכים:
3 ביצים
200 גר' חמאה/ נטורינה לפרווה מומסת (או 3/4 כוס שמן)
300גר' קמח לבן עם שקית א. אפייה/ קמח תופח(2 כוסות וכף קמח)
כוס מיץ תפוזים טרי!! (הוא כתב ת-שני סימני קריאה, התרגש כנראה…) (אפשר גם מים או חלב, אני עשיתי עם מים).
אופן הכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות
בתוך קערה נפרדת מכינים את האבקה (לפיזור על הבלילה לפני האפייה..)
5 כפות סוכר חום (נראלי קצת מוגזם אפשר פחות מה זתומרת אפשר!? רצוי ומומלץ פחות!!- גם אני מתרגשת…) 100גר' אגוזים קצוצים
כף קינמון מערבבים בקערה.
עכשיו לבלילה עצמה:
בקערת מיקסר מקציפים את הביצים בשלמותן עם כוס סוכר עד שמתקבלת קציפה תפוחה (ובהירה).
בקערה נפרדת מערבבים את החמאה יחד עם המיץ (/מים/ חלב) לבלילה אחידה. מאחדים בין התערובות בתנועות קיפול (עדינות) לתערובת אחידה ומעבירים לתבנית אינגליש, מפזרים מעל את האבקה שהכנו בהתחלה, מכניסים לתנור לכ-45 דק' עד הזהבה, כשהעוגה יוצאת מהתנור שופכים מעליה סירופ מייפל איכותי ואמיתי בנדיבות.
ברור בנדיבות לקמצניות….
שיהיה לכן בתאבון!
שלכן
פדלולה.
שותפות בדרך הוא בית חב"ד הראשון ברשת לבנות תיכון חרדיות. האתר מציע באהבה עזרה אנונימית בכל נושא, תכנים איכותיים ומעניינים ופלטפורמה כיפית להעלאת פוסטים משלך.
2 תגובות
אין על פדלולה ומתכונהלולה (מתכון בשפה פדלולה) בעולםםם!!! (גם אני מתרגשת) (!!!)
יאווו שמתי מדי הרבה סוגריים בתגובה אחת, לא??
טויב לא נורא
קיצעררר תודה על המתכון פדלוילע
יוווו אני יכולה לקרוא לך פדלוילע?!
שם מגניבבבבב!!!!! (מתרגשת!!)
אבל צריכה את ההסכמה שלך קודם… אזזזז מחכה בקוצר רוח?
חח
אולי שמת הרבה, אבל אותי לא תעקפי!
פדלולה, מה אני אעשה שאני תימניה?
והמתכונים שלך פשוט פצצה, שתהיי בריאה איך יש לך כוח להכין את כולם… אני אהבתי לבשל ולאפות עד שנמאס לי וכבר יצא מכל החוריםםםם