אלפחורס טעים במיוחד!!

newEmotionIcon_03_56

מומלץ לנסות
אלפחורס טעים במיוחד לכבוד החג!!!!
מתכון קל ושווה!!!
הדבר הכי קשה זה לסגור את למרוח על כל 2 עוגיות ריבת חלב ולסגור
אבל סומכת עליכם שתסתדרו!!!!!
לבריאות!!!!
????? ?????
אלפחורס
מרכיבים:
1 כוס שמן
1 1/2 כוס אבקת סוכר (אפשר גם להשתמש בסוכר רגיל )
8 חלמונים
3 כוסות קמח
3 כוסות קורנפלור
אבקת אפיה
קופסת ריבת חלב (או כל ממרח אחר )
קוקוס
אופן ההכנה :
מערבבים את השמן האבקת סוכר לתערובת חלקה
מוספים את החלמונים ומערבלים כמה דקות
בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, קורנפלור, ואבקת אפייה
ומוספים לקערה הראשונה ומערבבים עד לאיחוד התערובת, קורצים עיגולים
מחממים תנור ל180 מעלות ואופים 9 דקות
עד להזהבה קלה מצננים
ומורחים ריבת חלב באמצע וסוגרים כמו סנדוויץ' ומגלגלים בקוקוס

אני עושה את העוגיות האלה עם קמח כוסמין של נפלאות ויוצא מצוין!!!!
כך שאני לא יודעת איך זה יוצא עם קמח רגיל!!!!
נ.ב. מומלץ לדלל את ריבת החלב עם חלב כדי למרוח את הריבה בקלות על העוגייה עם יש יותר מידי חלב בטעות אפשר לשפוך אותו לכוס !
חג שבעות שמח אשמח שתשתפו איך יצא לכם!!!
ושתשפו מתכונים לכבוד החג!!!!!
לבריאות!!!!
❤❤❤❤❤❤❤
?????

שתפי בווצאפ

עוד בנושא
אוף.לא רוצה
newEmotionIcon_37

לילי

עד מתי זה ימשיך ככה? אנחנו חברות חברות לגמרי לגמרי רגילות עושות הכל ביחד צוחק...
קוביות/פלטה- המקום לכל המתלבטות
icon_set_3_24

קציצה שרופה

הייי מה נשמע שותפות?? מתגעגעות ליומני?? (מלשון יומן שלי חחח אני פשוט חולה על ...
אני אוהבת לדמיין!
IMG-20240425-WA0003

קישורית

בלי כתיבה יפה ובלי חרוזים אני בן אדם שאוהב לחלום! אני אוהבת לדמיין הכל! עתיד,...
די לנצח בקרבות. די.
new-emotion-icons_24

נשרפת בלילות

למה כשהשמש שוקעת את מגיעה לסנוור לי את הלב? למה כל פעם שניהיה חושך בחוץ אני מ...
שאלה אולי קצת מוזרה פליז תענווווו
newEmotionIcon_03_42

סתם אחת רגילה

תמיד הייתי ילדה טובה כזאת, חסידית, זורמת, קצת שובבה😉 מסתבר (חברות אמרו לי לא ...
זה כינוי טראומטי, אז תשתדלו.
IMG-20240425-WA0003

מישהי אחת

יש כינוי אחד, שתעשו לי טובה- אל תגידו בחיים לאף אחת. זה פוגע ברמה שאתן לא יכו...
נושא מכעיס
24

הדס

חייבת לרשום על קטע מעצבן אני יחסית בקשר טוב עם האחראיות בתיכון של הכנסים, והד...
לא נרדמת
19

דומיה נפשי

תמיד חשבתי שהלילות שלי קטנים רק מתחילים וברגע נרדמים קמים הבוקר זה מסע בסוף ג...
פוסטים חדשים
NO LIMIT
emotion_icon_55

קול שפוי

אם לא היו שום גבולות בעולם, והיית יכולה להיות הכ-ל. (בואי נשאר אבל בעולם הריא...
סתם מעניין...
73

אני

איזה בנות יותר מעניינות אותך שכליות או רגשיות? למה?
אני מכורה מה עושים?
167192212163a781c9e3f9a

אחת..

היי. אני מכורה לאתר, מה אני עושה? אני חושבת על זה כל הזמן ,פותחת מלאא פעמים ב...
אוף.לא רוצה
newEmotionIcon_37

לילי

עד מתי זה ימשיך ככה? אנחנו חברות חברות לגמרי לגמרי רגילות עושות הכל ביחד צוחק...
קוביות/פלטה- המקום לכל המתלבטות
icon_set_3_24

קציצה שרופה

הייי מה נשמע שותפות?? מתגעגעות ליומני?? (מלשון יומן שלי חחח אני פשוט חולה על ...
אני אוהבת לדמיין!
IMG-20240425-WA0003

קישורית

בלי כתיבה יפה ובלי חרוזים אני בן אדם שאוהב לחלום! אני אוהבת לדמיין הכל! עתיד,...
אהבה בתענוגיםם
icon_set_3_42

דיני

פעם שאל ר' זלמן אהרון את אביו הרבי המהר"ש, מה ההבדל בין 'אהבה רבה' ל'אהב...
אופי או ?
2

פיננסי

עוד לא הבנתי אם יש לי אופי שלא רב עם אפחת או שאני פשוט מקבלת מכות ועוצמת עיניים

11 תגובות

  1. כמה טיפים מבעלת ניסיון:
    1. את הבצק לרדד בין 2 ניירות אפיה, כך העוגיות יוצאות חלקות ויפות.
    2. למי שרוצה ממש להשקיע- אחרי שסיימת לרדד והורדת כמובן את הנייר אפייה העליון, תפרשי ניילון נצמד על הבצק וכך תקרצי את העיגולים. יוצאות עוגיות עם שוליים מעוגלים ומדויקים. יותר יפה מהחנויות…
    3. להשתמש בקורצן קטן, בקוטר 2-2.5 ס"מ. גג 3. זה הכי יפה והכי טעים..
    4. לאפות בין 6-8 דקות (9 זה יותר מדי), העוגיות צריכות לצאת בהירות ופריכות.
    5. המילוי: הכי אסטטי ויפה (וגם הכי קל) להשתמש בשקית זילוף. עם צנתר עגול ופשוט. מזלפים תלולית של ריבת חלב במרכז העוגיה (לא להתקמצן אבל לא להגזים כדי שלא יזל אחר כך), מחזיקים ביד אחת את העוגיה עם הריבת חלב וביד השניה את העוגיה השניה שאמורה לכסות אותה, ובתנועה סיבובית מהדקים את שתיהן זו לזו, כך שהריבת חלב מתפשטת בצורה עגולה ומדויקת בין שתי העוגיות.
    6. את הקוקוס אני אוהבת לשפוך לתוך תבנית אינגליש קייק ואז לקחת את העוגיה וכמו גלגל פשוט לגלגל אותה לאורך התבנית כך שהיא מקבלת קוסקוס מכל הכיוונים.
    בהצלחה ובתאבוןןן???

    1. הייוש,
      רוצה קינוח גבינה וכרמל מלוח?
      זה המתכון הוא קל ובלי אפיה?

      מצרכים:
      קרם גבינה:
      מיכל שמנת מתוקה 32% או 38% (250 מ”ל)
      2 כפות סוכר
      רבע כוס חלב קר
      3 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל
      3 כפות מלאות גבינה לבנה

      קרמל מלוח עם בייגלה:
      שליש כוס רוטב שמנת בטעם קרמל מלוח
      50 גרם שוקולד לבן
      2 כפות מלאות חלב ממותק מרוכז
      רבע כפית מלח
      לפיזור מעל: 20 גרם בייגלה (20 יחידות של בייגלה רגיל או “שטוחים”)

      אופן ההכנה
      -מקציפים בקערה שמנת מתוקה עם סוכר במשך כחצי דקה (טיפ להקצפה מוצלחת: מומלץ להכניס את השמנת למקפיא 10 דקות לפני ההקצפה). מוסיפים חלב ואינסטנט פודינג וניל וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה. מוסיפים את הגבינה ומערבבים קלות עד לאיחוד חומרים. שומרים במקרר עד להכנת הקרמל המלוח.

      -מניחים בקערית שליש כוס רוטב שמנת בטעם קרמל מלוח ו-50 גרם שוקולד לבן. ממיסים במיקרוגל במשך 30-40 שניות ומערבבים לתערובת חלקה. מוסיפים 2 כפות מלאות חלב מרוכז ורבע כפית מלח ומערבבים.

      -מרסקים 20 יחידות של בייגלה

      -ממלאים כוס הגשה בקרם גבינה עד גובה ¾ מהכוס ומעל שמים 2 כפיות מרוטב הקרמל. מכסים ושומרים במקרר לפחות 3 שעות לפני ההגשה.

      *לפני ההגשה– מפזרים בייגלה טחון (לא מומלץ לפזר את הבייגלה לפני כי אז הוא מתרכך ומאבד את הקראנצ’יות שלו).
      בהצלחה?
      (עם בא לך עוד או שהוא לא מתאים כתבי לי ואני אראה מה עוד יש…)

      1. יאוו תודה!! נראה טוב!!
        תגידי יש אפשרות להכין את החלב הממותק מרוכז? בכל סופר אפשר לקנות?
        חחח סורי על הבורות?

        1. היי, אן לי מושג אך מכינים בבית אז הנה מתכון מגוגל ואפשר לקנות בכול סופר נראה לי…
          מצרכים:
          2 כוסות חלב
          ¾ כוס סוכר
          ¼ כפית אבקת סודה לשתייה

          השימוש בכוס מדידה של 250 מ"ל
          לשים את החלב והסוכר בקלחת או בסיר קטן, לשים על אש בינונית ולהביא לרתיחה (לא לעזוב את הסיר, להישאר להשגיח כדי שהחלב לא ייגלוש).
          לבשל ברתיחה עדינה כחצי שעה, עד שכמות החלב יורדת לחצי והחלב מסמיך מעט. לערבב לעיתים תכופות כדי שלא יווצר קרום והחלב לא יידבק לסיר.
          לכבות את האש ולהוסיף את אבקת הסודה לשתייה, לערבב היטב. להעביר לקערה ולכסות בניילון נצמד שהניילון ייגע ישירות על פני החלב המרוכז (כדי שלא יווצר קרום). אחרי צינון החלב, להעביר לצנצנת אטומה ולשמור במקרר כשבוע או במקפיא כ-3 חודשים.
          בהצלחהההה, תעדכני איך יצא??

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תגיות פופלריות